En van semesterfirare skriver följande. “Har nu kört en semester med nästan allt tv-tittande via mobilt bredband. Vi har inte sparat på användningen. Ett par timmar per dag plus övrig surf med googlande efter platser etc samt mail och allt annat. Jag körde hela tiden slut på min pott. Titt som tätt fick vi fylla på och det var mycket kostsamt. Det gick åt 50GB på två veckors resa i Juli. I Juni med en semestervecka gick 45GB. Sen gick resten åt de första fem/sex dagarna i Augusti. Jag undrar om det finns något sätt att lösa det här på? Vi behöver ett prisvärt wifi som inte tar slut.”

Ska man titta på TV mer än en timme i snitt per dag, behöver man bra tillgång på Surf. Är man flera i husbilen eller husvagnen eller båten är ett sätt att dela på internetuppkopplingen. Det enklaste sättet är via funktionen “Internetdelning” i mobiltelefonen. Nackdelen är att man ”ockuperar” någons mobiltelefon samt att all surf tar slut på nolltid.

Nu finns det en optimal lösning på det här. Caravan Router erbjuder routerlösningar för Dig med husbil, husvagn eller båt med abonnemang som har obegränsad mängd surf. Du kan surfa precis hur mycket som helst i Sverige och Danmark. Med andra ord kan Du surfa, streama och se på TV dygnet runt om Du önskar det och alla kan göra det samtidigt.

Eftersom att det oftast är dyrt att köpa extra surf till sitt mobilabonnemang har vi tagit fram ett abonnemang med fri surf från början. Vi vill inte att Du ska ha några begränsningar på Din resa och behöva tänka på hur mycket surf Du använder och som finns kvar.

Vi erbjuder nu en helhetslösning till ett mycket förmånligt pris med helt fri surf. Vi har tagit fram det mest kostnadseffektiva och mest användarvänliga abonnemang just för Dig.

Vi på Caravan Router erbjuder ett abonnemang där det är möjligt att koppla upp många användare till samma abonnemang. Det går med lätthet att koppla upp tio enheter. Nu kan hela familjen surfa samtidigt och dygnet runt. Oavsett om Du vill mejla eller ströGoogla eller om Du vill streama serier, musik eller film.

Hos oss slipper Du allt onödigt krångel som bindningstider, rörliga priser och kluriga fakturor. Fri surf ingår och Du kan använda det dygnet runt så mycket Du vill. Vårt abonnemang är snabbt, billigt och enkelt.

Vi anser det som våra viktigaste hörnstenar, att ett abonnemang ska vara just snabbt, billigt och enkelt. Välj själv när och hur ofta Du streamar musik, film eller serier. Alternativt om Du känner Dig nöjd med att mest läsa mejl och strögoogla.

Att få ha friheten att kunna nå Internet var Du än befinner Dig är verkligen storslaget. Förhoppningsvis kommer det här sprida sig och snart har vi möjlighet att göra det här överallt i världen. Då finns det också större möjlighet för människor att faktiskt göra det de verkligen drömmer om.