FAQ

Här finner du svaren på de vanligaste frågorna. Om frågan kvarstår, kontakta oss gärna!

Du köper den här hos oss i vår webbshop eller av någon av våra återförsäljare.

Maximal hastighet i 4G är upp till 50 mbit/s.

Du kan koppla upp till 50 stycken enheter samtidigt. Det här är en professionell transportrouter som fungerar lika bra i den lilla bilen som i flygbussen. Routern anpassad för hemmamiljö har samma specifikationer.

Vi använder operatören Tres nät som ger dig 3G, 4G och nu även supersnabba 4G+ med full hastighet. Eftersom våra SIM-kort är specialanpassat för industrin och inte endast för personbruk, kommer du alltid ha en snabb hastighet även om många personer är uppkopplade till samma mobilmast.

Om du handlar i vår webshop och väljer betalningsalternativ Direkt banköverföring kan du även Swisha på: 1233170495 – Använd ditt order-ID som betalningsreferens.
Gör din betalning direkt till vårt bankkonto. Använd ditt order-ID som betalningsreferens. Din beställning skickas inte förrän pengarna är insatta på vårt konto.

Vi erbjuder 100 Gigabyte, 250 Gigabyte och 500 Gigabyte och 1000 Gigabyte. Tar paketet slutet kan ni när som helst köpa till mer surf för samma låga pris.

Våra abonnemang innefattar 4G bredband i Sverige. Sedan kan man köpa till olika 30 dagars moduler, beroende på var i Europa man vill åka.

Installationen kan göras själv mycket enkelt i din båt, husbil, husvagn, fritidshus eller bil genom att bara koppla in en 12 volt/220 kabel. Routern kan placeras var som helst. Räckvidden är mycket bra. Det kan även göras av fackman då man kopplar routern direkt till batteriet.

Denna täckningskartan visar var man normalt har goda möjligheter att ha snabbt internet. Den täckning som du faktiskt får kan dock variera från den som visas på kartan, bland annat beroende på hur många som ringer eller surfar samtidigt inom samma område. Möjligheten att surfa inomhus påverkas också av vilken typ av väggar, fönster och dörrar byggnaden har samt var i byggnaden du befinner dig.
https://coverage.tre.se/mim3/coverage_se/index.html

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Wifi.se – Internetlösningen som ersätter parabol och TV-antenn i din båt, husbil, husvagn, sommar- eller fjällstuga

KÖP NU