FAQ

Nedan finner du våra vanligaste frågor & svar. Finner du inte svaret på frågan som du söker, kontakta oss gärna!

Du köper den via oss eller våra återförsäljare. Lättast är bara att lägga en order på en router och mängd surf från vår webbsida. Vi konfigurerar routern, så den är klar när du får den. För att kortet skall fungera måste du kontakta oss när du fått routern, så aktiverar vi den. Detta är säkerhet så ingen annan kommer åt er surf.

Maximal hastighet i 4G är upp till 50 mbit/s.

Du kan koppla upp till 50 st enheter. Detta är en professionell router och har nästan inga begränsningar.

Vi erbjuder 100 Gigabyte, 250 Gigabyte och 500 Gigabyte. Letar du efter något annat har vi troligtvis även denna lösning. Skicka email eller kontakta oss och berätta vad du behöver. Det går alltid att köpa till mer data, och det kommer alltid vara samma låga pris

Våra abonnemang gäller i Sverige och Danmark, England, Irland, Italien och Österrike (Alla är våra hemmanät) samt i alla länder i EU, men då gäller roaming. Detta är en mindre mängd. Däremot kan du använda roamingen per månad och inte per år, som abonnemanget är. Det gör att du varje månad får ny roaming.

Är du händig kan du installera routern själv. Routern levereras konfigurerad och med SIM kort. Du behöver koppla till 12 volt.

Vill ni inte installera routern själv kan detta göra av den verkstad ni brukar använda er av. Det är viktigt att routern kopplas på rätt sätt och att den sitter på rätt plats. Vet inte er verkstad hur den skall sitta eller kopplas kan de kontakta oss. Vi hjälper gärna till.

VAD VÄNTAR DU PÅ? SKAFFA WIFI.SE IDAG

wifi.se – lätt, enkelt & snabb

KÖP NU