WIFI I HUSBILEN

Vi erbjuder en unik internetlösning för för dig som har husbil i form av en wifi router med 4G surf. Det är en professionell router för snabbt internet som kopplas direkt till bilens batterisystem, eller om du vill kan du enkelt koppla in den själv med en separat 12 volts kabel. Då krävs ingen installation alls. Så länge du har batteri i husbilen finns internet ombord. Man kan även ansluta routern till 220 volt om man vill med en extra adapter. Det finns inga begränsningar i hur många enheter som kan kopplas upp och Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin. Såväl till TV och streaming, trafikläget, väljer alternativa färdvägar, läser nyheter, uppdaterar sociala medier till traditionellt arbete och e-mail samt också mobiltelefonerna med dess applikationer och roliga spel. Med andra ord, internet är en av våra viktigaste verktyg i vardagen.

Nu börjar det bli mer regel än undantag att campingar – och en hel del ställplatser – erbjuder wifi. Man får ofta betala extra för detta och köpa access per dag, vecka eller månad. Kapaciteten är väldigt varierande, delvis beror det nog på campingens utrustning, men framförallt på att utbyggnaden av bredband är väldigt ojämn i många regioner. Att då ha eget internet i husbilen där man inte är beroende av campingens wifi är en trygghetsfaktor.

Routern klarar temperaturer från minus 50 grader till plus 70 grader. Det vill säga, en ren proffsrouter och som passar i miljöer med hård påfrestning där den även klarar av skakiga miljöer.  Alla routrar levereras med 4G SIM, kablage, antenn med valfritt abonnemang , som man sedan fyller på när behovet finns.

Fördelar med Internet i din husbil

  • Var alltid uppkopplad i husbilen

  • Koppla upp hela familjen

  • Streama TV kanaler

  • Slipp krånglig TV antenn eller parabol

VILKEN WIFI-LÖSNING PASSAR MIG?

Här kan du läsa och få lite mer information om hur mycket data du behöver

LÄS MER

INSTALLATION I HUSBIL

Installationen kan göras själv mycket enkelt i din husbil genom att bara koppla in en 12 volt kabel. Routern kan placeras var som helst i bilen. Räckvidden är mycket god. Det kan även göras av fackman då man kopplar routern direkt till batteriet.

Följ wifi.se ​​på Facebook

För inspiration & nyheter