Internet i husbilenInternet i husbilen

INTERNET ÖVERALLT

WIFI I HUSBILEN – FUNGERAR I SVERIGE OCH HELA EU/EES

Husbilssemester innebär ofta sol och ledighet men många arbetar också från sina husbilar. Vårt samhälle bygger på kommunikation oavsett om vi vill maila, googla eller se våra favoritserier på TV. Att ha ett välfungerande internet i husbilen är därför en nödvändighet.

Wifi.se erbjuder snabba mobila bredbandslösningar för din husbil i Sverige och i hela EU/EES till låga priser. Wifi.se är en egen operatör och du kan välja enbart SIM-kort om du redan har en router eller ett routerpaket med SIM-kort. Välj vilket surfpaket som passar dig och disponera din surf som du önskar under 12 månader.

Nu börjar det bli mer regel än undantag att campingar och en hel del ställplatser erbjuder wifi. Man får ofta betala extra avgifter och köpa access per dag, vecka eller månad. Kapaciteten är väldigt varierande, delvis beror det nog på campingens utrustning, men framförallt på att utbyggnaden av bredband är väldigt ojämn i många regioner. Att då ha eget internet i husbilen där man inte är beroende av campingens wifi är en trygghetsfaktor.

Vi erbjuder en unik internetlösning för för dig som har husbil i form av en wifi router med 4G surf. Det är en professionell router för snabbt internet som kopplas direkt till bilens batterisystem. Du kan enkelt koppla in den själv med en separat 12 volts kabel. Så länge du har batteri i husbilen finns internet ombord. Man kan även ansluta routern till 230 volt med en strömkabel.

Det finns inga begränsningar hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin. Vi tittar på TV, streamar, kollar trafikläget, väljer alternativa färdvägar, läser nyheter, uppdaterar sociala medier samt att vi nyttjar dem till traditionellt arbete och e-mail korrespondens. Mobiltelefoner med dess applikationer är idag ett av våra viktigaste verktyg i vardagen.

Vår router passar i miljöer med hård påfrestning som även klarar av skakiga miljöer. Alla routrar levereras med 4G SIM, kablage och antenn med valfritt abonnemang som enkelt kan fyllas på vid behov.

Fördelar med internet i husbilen

  • Var alltid uppkopplad i husbilen

  • Koppla upp hela familjen

  • Streama TV kanaler

  • Slipp krånglig TV antenn eller parabol

  • Fungerar i Sverige och hela EU/EES

  • Spara oanvänd surf i 12 månader

  • Slipp campingens långsamma wifi

En helt ny tjänst som ingen annan operatör erbjuder idag!

Vår internetlösning innebär att du aldrig kommer vara utan internet även om dina andra telefoner skulle ta slut på surf. En säkerhets och bekvämlighetsfaktor vilket gör att din wifi alltid fungerar. Många kompletterar med så kallade ”tvillingkort” till sina nuvarande abonnemang. Nackdelen med det är att alla SIM-kort delar på samma surfpott. Tar det slut för en person, tar det slut för alla och ingen kan surfa eller nå ut på internet. Ska du sedan köpa till mer surf och och särskilt roaming är det ofta väldigt dyrt. Något som aldrig kan inträffa hos Wifi.se.

Upplever du vår tjänst som dyr? Läs här så förstår du bättre varför vår tjänst är mycket prisvärd!

Med Wifi.se gäller all surf i 12 månader och inkluderar surf i såväl Sverige som också hela EU/EES (Ett helt nytt koncept för Europa). Det här går inte att jämföra med andra operatörer där  din surf/roaming endast gäller en månad. Behöver du sedan köpa till mer roaming är det otroligt dyrt hos dessa operatörer. Hos Wifi.se betalar du alltid samma pris.
Nu kan du alltid vara uppkopplad vart du än befinner dig och ditt internet fungerar lika bra i Sverige som utomlands.
Även om du har ett så kallat obegränsat/unlimited abonnemang i Sverige så är endast en liten del av det roaming. Varför är det så? Jo för att roaming är väldigt dyrt. Vi vill därför påstå att vi erbjuder ett av Europas absolut billigaste roamingpaket. Den som påstår att vår service är dyr har fel.

FÖR DIG SOM VILL HA DET BÄSTA!

WIFI PERFORMANCE 5G – FULLT KABELPAKET

ROUTER WIFI EXTREME – FULLT KABELPAKET + 5G TAKANTENN

ROUTER WIFI EXTREME – FULLT KABELPAKET + PATCHANTENNER

NY FORDONSROUTER MED FULLT KABELPAKET OCH SIM – TRE STRÖMKABLAR INGÅR!

(230 Volt kabel samt två stycken 12 Volt kablar)

NY FORDONSROUTER MED SIM – STRÖMKABEL KIT OCH TAKANTENN

ROUTER FÖR HUSBILEN/HUSVAGNEN

ROUTER UTAN SIM – TRE STRÖMKABLAR INGÅR!

(230 Volt kabel samt två stycken 12 Volt kablar)

STRÖMKABLAR & TILLBEHÖR

ANTENNER

ANTENNEKABEL

VILKA LÄNDER INGÅR I EU/EES?

Totalt omfattas följande länder och/eller geografiska territorier i vår zon EU/EES:

Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Österrike.

Specifika regioner och mikrostater som vi inkluderar:

Kanarieöarna, Ceuta, Melilla (Spanien), Svalbard (Norge), Åland (Finland), Franska Västindien (Desirade, Franska Guyana, Guadeloupe, Les Saintes, Marie-Galante, Martinique, Saint Barthelemy, Saint Martin), Mayotte, Réunion (Frankrike), Madeira, Azorerna (Portugal), Gibraltar (Storbritannien), San Marino, Vatikanstaten.

Specifika regioner som inte inkluderas: Guernsey, Jersey, Isle of Man, Norra Cypern, det vill säga den turkiska delen av Cypern

I andra länder slutar Internet automatiskt att fungera så som i exempelvis Andorra, Monaco och Schweiz. Man behöver inte vara orolig att blir efterfakturerad om man åker utanför EU/ESS.

INSTALLATION I HUSBIL

Installationen kan göras själv mycket enkelt i din husbil genom att bara koppla in en 12 volt/230 kabel. Routern kan placeras var som helst i husbilen. Räckvidden är mycket bra. Det kan även göras av fackman då man kopplar routern direkt till batteriet.