Internet i husbilenInternet i husbilen

INTERNET ÖVERALLT

5 G OCH WIFI I HUSBILEN – FUNGERAR I SVERIGE OCH HELA EU/EES

Husbilssemester innebär ofta sol och ledighet men många arbetar också från sina husbilar. Vårt samhälle bygger på kommunikation oavsett om vi vill maila, googla eller se våra favoritserier på TV. Att ha ett välfungerande internet i husbilen är därför en nödvändighet.

Wifi.se erbjuder snabba mobila bredbandslösningar för din husbil i Sverige och i hela EU/EES till låga priser. Wifi.se är en egen operatör och du kan välja mellan olika SIM-kort till din router.

När du väljer att köpa din 5G-router hos oss, så erbjuder vi mer än bara en router. Vi inkluderar en mängd tillbehör och supporttjänster som ingen annan leverantör kan matcha. Detta innefattar full telefonsupport måndag-fredag och e-postsupport på helget för att säkerställa att du alltid har hjälp till hands när du behöver det. Dessutom har vi en fjärrstyrningsfunktion som gör det möjligt för oss att assistera dig med din router var du än befinner dig i världen. Ditt internet skall fungera lika bra hemma som på resan!

Vårt sortiment inkluderar även en egenutvecklad takantenn som är marknadens snabbaste. Antennelementen ger en enastående styrka både för mottagning och sändning, vilket ger dig en pålitlig och snabb anslutning.

För att ytterligare förbättra din användarupplevelse kan du köpa SIM-kort specifikt för Sverige eller roaming-SIM-kort för Europa. Med våra Europeiska SIM-kort kan du njuta av generösa datamängder, upp till 200GB eller till och med 400GB per månad. Det innebär att du kan känna dig trygg och ansluten även när du reser långt ner i Europa, och du behöver aldrig oroa dig för att din surf tar slut.

Det finns inga begränsningar hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin. Vi tittar på TV, streamar, kollar trafikläget, väljer alternativa färdvägar, läser nyheter, uppdaterar sociala medier samt att vi nyttjar dem till traditionellt arbete och e-mail korrespondens. Mobiltelefoner med dess applikationer är idag ett av våra viktigaste verktyg i vardagen.

Fördelar med internet i husbilen

  • Var alltid uppkopplad i husbilen

  • Koppla upp hela familjen

  • Streama TV kanaler

  • Slipp krånglig TV antenn eller parabol

  • Fungerar i Sverige och hela EU/EES

  • Spara oanvänd surf i 12 månader

  • Slipp campingens långsamma wifi

En helt ny tjänst som ingen annan operatör erbjuder idag!

Vår internetlösning innebär att du aldrig kommer vara utan internet även om dina andra telefoner skulle ta slut på surf. En säkerhets och bekvämlighetsfaktor vilket gör att din wifi alltid fungerar. Många kompletterar med så kallade ”tvillingkort” till sina nuvarande abonnemang. Nackdelen med det är att alla SIM-kort delar på samma surfpott. Tar det slut för en person, tar det slut för alla och ingen kan surfa eller nå ut på internet. Ska du sedan köpa till mer surf och och särskilt roaming är det ofta väldigt dyrt. Något som aldrig kan inträffa hos Wifi.se.

Upplever du vår tjänst som dyr? Läs här så förstår du bättre varför vår tjänst är mycket prisvärd!

Med Wifi.se gäller all surf i 12 månader och inkluderar surf i såväl Sverige som också hela EU/EES (Ett helt nytt koncept för Europa). Det här går inte att jämföra med andra operatörer där  din surf/roaming endast gäller en månad. Behöver du sedan köpa till mer roaming är det otroligt dyrt hos dessa operatörer. Hos Wifi.se betalar du alltid samma pris. (Dock måste 50% av denna surf användas i Sverige och inte bara utomlands, dvs i roaming.
Nu kan du alltid vara uppkopplad vart du än befinner dig och ditt internet fungerar lika bra i Sverige som utomlands.
Även om du har ett så kallat obegränsat/unlimited abonnemang i Sverige så är endast en liten del av det roaming. Varför är det så? Jo för att roaming är väldigt dyrt. Vi vill därför påstå att vi erbjuder ett av Europas absolut billigaste roamingpaket. Den som påstår att vår service är dyr har fel.

För dig som åker utomlands en längre tid och vill ha mycket surf varje månad så har vi också lösning på detta

För att ytterligare förbättra din användarupplevelse kan du köpa SIM-kort specifikt för Sverige eller roaming-SIM-kort för Europa. Med våra Europeiska SIM-kort kan du njuta av generösa datamängder, upp till 200GB eller till och med 400GB per månad. Det innebär att du kan känna dig trygg och ansluten även när du reser långt ner i Europa, och du behöver aldrig oroa dig för att din surf tar slut.

FÖR DIG SOM VILL HA DET BÄSTA!

WIFI PERFORMANCE 5G – FULLT KABELPAKET

ANTENNER

ANTENNEKABEL

VILKA LÄNDER INGÅR I EU/EES?

Totalt omfattas följande länder och/eller geografiska territorier i vår zon EU/EES:

Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Österrike.

Specifika regioner och mikrostater som vi inkluderar:

Kanarieöarna, Ceuta, Melilla (Spanien), Svalbard (Norge), Åland (Finland), Franska Västindien (Desirade, Franska Guyana, Guadeloupe, Les Saintes, Marie-Galante, Martinique, Saint Barthelemy, Saint Martin), Mayotte, Réunion (Frankrike), Madeira, Azorerna (Portugal), Gibraltar (Storbritannien), San Marino, Vatikanstaten.

Specifika regioner som inte inkluderas: Guernsey, Jersey, Isle of Man, Norra Cypern, det vill säga den turkiska delen av Cypern

I andra länder slutar Internet automatiskt att fungera så som i exempelvis Andorra, Monaco och Schweiz. Man behöver inte vara orolig att blir efterfakturerad om man åker utanför EU/ESS.

INSTALLATION I HUSBIL

Installationen kan göras själv mycket enkelt i din husbil genom att bara koppla in en 12 volt/230 kabel. Routern kan placeras var som helst i husbilen. Räckvidden är mycket bra. Det kan även göras av fackman då man kopplar routern direkt till batteriet.