WIFI I HUSBIL

Vi erbjuder en unik internetlösning för för dig som har husbil i form av en wifi router med 4G surf i Sverige, Danmark, England, Italien, Irland och Österrike. Vi erbjuder en professionell router för snabbt internet som kopplas direkt till bilens batterisystem. Så länge du har batteri i husbilen finns internet ombord. Vår router drar lite ström och är mycket pålitlig. Det finns inga begränsningar i hur många enheter som kan kopplas upp.

Oavsett hur kort eller lång husbilsresa man gör, så vill man ha tillgång till internet i princip på samma sätt som hemma. Vi använder mobil och surfplatta väldigt mycket när vi ligger på vägen: kollar trafikläget, väljer alternativa färdvägar, läser nyheter och uppdaterar sociala medier.

Nu börjar det bli mer regel än undantag att campingar – och en hel del ställplatser – erbjuder wifi. Man får ofta betala extra för det och köpa access per dag, vecka eller månad. Kapaciteten är väldigt varierande, delvis beror det nog på campingens utrustning, men framförallt på att utbyggnaden av bredband är väldigt ojämn i många regioner. Åtskilliga är missnöjda med den internetuppkoppling de har fått, eller köpt dyrt, på campingplatser. Det kan vara väl så prisvärt att betala en uppkoppling via ett mobilabonnemang som att betala för ett värdelöst wifi.

VILKEN WIFI-LÖSNING PASSAR MIG?

Här kan du läsa och få lite mer information om hur mycket data du behöver

LÄS MER

INSTALLATION I HUSBIL

Installation av router rekommenderas att göras av en professionell fackman. Det är viktigt att routern kopplas på rätt sätt och att den sitter på rätt plats.

Vi rekommenderar att ni tar hjälp av er husbilsförsäljare eller verkstad.

Följ wifi.se ​​på Facebook

För inspiration & nyheter