WIFI I HUSBILEN – FUNGERAR I EU/EES

Vi erbjuder en unik internetlösning för för dig som har husbil i form av en wifi router med 4G surf. Det är en professionell router för snabbt internet som kopplas direkt till bilens batterisystem. Du kan enkelt koppla in den själv med en separat 12 volts kabel. Så länge du har batteri i husbilen finns internet ombord. Man kan även ansluta routern till 230 volt med en strömkabel. Det finns inga begränsningar hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin. Vi tittar på TV, streamar, kollar trafikläget, väljer alternativa färdvägar, läser nyheter, uppdaterar sociala medier samt att vi nyttjar dem till traditionellt arbete och e-mail korrespondens. Mobiltelefoner med dess applikationer är idag ett av våra viktigaste verktyg i vardagen.

Nu börjar det bli mer regel än undantag att campingar och en hel del ställplatser erbjuder wifi. Man får ofta betala extra avgifter och köpa access per dag, vecka eller månad. Kapaciteten är väldigt varierande, delvis beror det nog på campingens utrustning, men framförallt på att utbyggnaden av bredband är väldigt ojämn i många regioner. Att då ha eget internet i husbilen där man inte är beroende av campingens wifi är en trygghetsfaktor.

Routern klarar temperaturer från minus 70 grader till plus 70 grader. En ren proffsrouter som passar i miljöer med hård påfrestning som även klarar av skakiga miljöer. Alla routrar levereras med 4G SIM, kablage och antenn med valfritt abonnemang som enkelt kan fyllas på vid behov.

Fördelar med internet i husbilen

  • Var alltid uppkopplad i husbilen

  • Koppla upp hela familjen

  • Streama TV kanaler

  • Slipp krånglig TV antenn eller parabol

VILKEN WIFI-LÖSNING PASSAR MIG?

Hur mycket surf behöver jag? Läs här för mer information

LÄS MER

VILKA LÄNDER INGÅR I EU/EES?

Totalt omfattas följande länder och/eller geografiska territorier i vår zon EU/EES:

Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Österrike.

Specifika regioner och mikrostater som vi inkluderar:

Kanarieöarna, Ceuta, Melilla (Spanien), Svalbard (Norge), Åland (Finland), Franska Västindien (Desirade, Franska Guyana, Guadeloupe, Les Saintes, Marie-Galante, Martinique, Saint Barthelemy, Saint Martin), Mayotte, Réunion (Frankrike), Madeira, Azorerna (Portugal), Gibraltar (Storbritannien), San Marino, Vatikanstaten.

Specifika regioner som inte inkluderas: Guernsey, Jersey, Isle of Man, Norra Cypern, det vill säga den turkiska delen av Cypern

I andra länder slutar Internet automatiskt att fungera så som i exempelvis Andorra, Monaco och Schweiz. Man behöver inte vara orolig att blir efterfakturerad om man åker utanför EU/ESS.

INSTALLATION I HUSBIL

Installationen kan göras själv mycket enkelt i din husbil genom att bara koppla in en 12 volt/230 kabel. Routern kan placeras var som helst i husbilen. Räckvidden är mycket bra. Det kan även göras av fackman då man kopplar routern direkt till batteriet.

VÅR ROUTER