WIFI I DITT FRITIDSHUS

Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin och vi använder dem till allt, såväl till TV och streaming som till traditionellt arbete och e-mail samt också mobiltelefonerna med dess applikationer och roliga spel. Med andra ord, internet är ett av våra viktigaste verktyg i vardagen. Att ha internet i sitt fritidshus är en självklarhet. Att även kunna styra värmepumpar, larm eller att koppla upp en webbkamera för att ha sin egendom under kontroll.

Därför erbjuder wifi.se en unik lösning på marknaden med en integrerad professionell router med flexibla surfpotter där du sparar hela potten i 12 månader. Du kommer aldrig mer behöva koppla upp din mobiltelefon som hotspot utan internet kommer fungera lika bra som hemma.

En professionell router för snabbt internet som kopplas direkt in i vägguttaget i ditt fritidshus. Du hittar dem i vår webbshop. Det finns inga begränsningar i hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Alla routrar levereras med 4G SIM, kablage, antenn med valfritt abonnemang. Routern klarar temperaturer från minus 50 grader till plus 70 grader. Det vill säga, en ren proffsrouter och som passar i miljöer med hård påfrestning och fungerar även i din fjällstuga när det är 40 minusgrader ute.

Fördelar med internet i fritidshuset

  • Internet som hemma i ditt fritidshus

  • Betala bara för den surf du använder

  • Styr din värmepump eller koppla upp en webbkamera

  • Ha kontroll på din egendom

En helt ny tjänst som ingen annan operatör erbjuder idag!

Vår internetlösning innebär att du aldrig kommer vara utan internet även om dina andra telefoner skulle ta slut på surf. En säkerhets och bekvämlighetsfaktor vilket gör att din wifi alltid fungerar. Många kompletterar med så kallade ”tvillingkort” till sina nuvarande abonnemang. Nackdelen med det är att alla SIM-kort delar på samma surfpott. Tar det slut för en person, tar det slut för alla och ingen kan surfa eller nå ut på internet. Ska du sedan köpa till mer surf och och särskilt roaming är det ofta väldigt dyrt. Något som aldrig kan inträffa hos Wifi.se.

Upplever du vår tjänst som dyr? Läs här så förstår du bättre varför vår tjänst är mycket prisvärd!

Med Wifi.se gäller all surf i 12 månader och inkluderar surf i såväl Sverige som också hela EU/EES (Ett helt nytt koncept för Europa). Det här går inte att jämföra med andra operatörer där  din surf/roaming endast gäller en månad. Behöver du sedan köpa till mer roaming är det otroligt dyrt hos dessa operatörer. Hos Wifi.se betalar du alltid samma pris.
Nu kan du alltid vara uppkopplad vart du än befinner dig och ditt internet fungerar lika bra i Sverige som utomlands.
Även om du har ett så kallat obegränsat/unlimited abonnemang i Sverige så är endast en liten del av det roaming. Varför är det så? Jo för att roaming är väldigt dyrt. Vi vill därför påstå att vi erbjuder ett av Europas absolut billigaste roamingpaket. Den som påstår att vår service är dyr har fel.

VILKEN WIFI-LÖSNING PASSAR MIG?

Hur mycket surf behöver jag? Läs här för mer information

LÄS MER