WIFI I DITT FRITIDSHUS

Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin och vi använder dem till allt, såväl till TV och streaming som till traditionellt arbete och e-mail samt också mobiltelefonerna med dess applikationer och roliga spel. Med andra ord, internet är ett av våra viktigaste verktyg i vardagen. Att ha internet i sitt fritidshus är en självklarhet. Att även kunna styra värmepumpar, larm eller att koppla upp en webbkamera för att ha sin egendom under kontroll.

Därför erbjuder wifi.se en unik lösning på marknaden med en integrerad professionell router med flexibla surfpotter där du sparar hela potten i 12 månader. Du kommer aldrig mer behöva koppla upp din mobiltelefon som hotspot utan internet kommer fungera lika bra som hemma.

En professionell router för snabbt internet som kopplas direkt in i vägguttaget i ditt fritidshus. Du hittar dem i vår webbshop. Det finns inga begränsningar i hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Alla routrar levereras med 4G SIM, kablage, antenn med valfritt abonnemang. Routern klarar temperaturer från minus 50 grader till plus 70 grader. Det vill säga, en ren proffsrouter och som passar i miljöer med hård påfrestning och fungerar även i din fjällstuga när det är 40 minusgrader ute.

Fördelar med internet i fritidshuset

  • Internet som hemma i ditt fritidshus

  • Betala bara för den surf du använder

  • Styr din värmepump eller koppla upp en webbkamera

  • Ha kontroll på din egendom

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Wifi.se – Internetlösningen som ersätter parabol och TV-antenn i din sommar- eller fjällstuga

KÖP NU

VILKEN WIFI-LÖSNING PASSAR MIG?

Hur mycket surf behöver jag? Läs här för mer information

LÄS MER