Internet i husbilen

INTERNET ÖVERALLT

WIFI I DITT FRITIDSHUS
(Disponera din surf fritt under 12 månader)

De flesta av oss använder våra fritidshus vid säsong, tex några månader på sommaren eller vinterhalvåret. När vi bor där vill vi kunna ha samma bekvämligheter som vi har hemma. Ett välfungerande internet är en nödvändighet och en trygghetsfaktor. Att tex kunna se sina favoritserier på TV eller lyssna på musik. Att även kunna styra värmepumpar, larm eller att koppla upp en webbkamera för att ha sin egendom under kontroll.

Wifi.se erbjuder en unik lösning på marknaden med en integrerad professionell router med flexibla surfpotter där du kan disponera din surf fritt under 12 månader. Många med fritidshus besöker det under en viss tid eller säsong på året och självklart är det den tidpunkt man vill använda sin surf. Bredbandslösningen som Wifi.se erbjuder är anpassad så att du kan använda din surfpott när du vill under året. Du kommer aldrig mer behöva koppla upp din mobiltelefon som hotspot utan internet kommer fungera lika bra som hemma.

En professionell router för snabbt internet som kopplas direkt in i vägguttaget i ditt fritidshus. Du hittar den i vår webbshop. Det finns inga begränsningar i hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Alla routrar levereras med 4G SIM, kablage, antenn med valfritt surfpaket. En ren proffsrouter som även passar i miljöer med hård påfrestning, den fungerar tex i din fjällstuga när det är 40 minusgrader ute.

Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin och vi använder dem till allt, såväl till TV och streaming som till traditionellt arbete och e-mail samt också mobiltelefonerna med dess applikationer och roliga spel. Med andra ord, internet är ett av våra viktigaste verktyg i vardagen

Fördelar med internet i fritidshuset

  • Internet som hemma i ditt fritidshus

  • Betala bara för den surf du använder och disponera den fritt under 12 månader

  • Styr din värmepump eller koppla upp en webbkamera

  • Ha kontroll på din egendom

En helt ny tjänst som ingen annan operatör erbjuder idag!

Vår internetlösning innebär att du aldrig kommer vara utan internet även om dina telefoner skulle ta slut på surf. En säkerhets och bekvämlighetsfaktor vilket gör att din wifi alltid fungerar. Många kompletterar med så kallade ”tvillingkort” till sina nuvarande abonnemang. Nackdelen med det är att alla SIM-kort delar på samma surfpott. Tar det slut för en person, tar det slut för alla och ingen kan då surfa eller nå ut på internet. Ska du sedan köpa till mer surf och och särskilt roaming är det ofta väldigt dyrt. Något som aldrig kan inträffa hos Wifi.se.

Upplever du vår tjänst som dyr? Läs här så förstår du bättre varför vår tjänst är mycket prisvärd!

Med Wifi.se gäller all surf i 12 månader och kan under den tiden disponeras fritt, Wifi.se inkluderar surf i såväl Sverige som också hela EU/EES (Ett helt nytt koncept för Europa). Det här går inte att jämföra med andra operatörer där din surf/roaming endast gäller en månad. Behöver du sedan köpa till mer surf eller roaming är det otroligt dyrt hos dessa operatörer. Hos Wifi.se betalar du alltid samma pris.

Även om du hos andra operatörer har ett så kallat obegränsat/unlimited abonnemang i Sverige så är endast en liten del av det roaming. Varför är det så? Jo för att roaming är väldigt dyrt. Vi vill därför påstå att vi erbjuder ett av Europas absolut billigaste roamingpaket. Den som påstår att vår service är dyr har fel.

Nu kan du alltid vara uppkopplad vart du än befinner dig och ditt internet fungerar lika bra i Sverige som utomlands.

WIFI PRO MINI

STRÖMKABLAR & TILLBEHÖR

ANTENNER

VILKEN WIFI-LÖSNING PASSAR MIG?

Hur mycket surf behöver jag? Läs här för mer information