WIFI I BÅTEN

Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin och vi använder dem till allt, såväl till TV och streaming som till traditionellt arbete och e-mail samt också mobiltelefonerna med dess applikationer och roliga spel. Med andra ord, internet är ett av våra viktigaste verktyg i vardagen. Att ha internet i båten underlättar semesterdagarna. Att även kunna styra värme, larm eller att koppla upp en webbkamera i din båt är praktiskt för att ha din egendom under uppsikt.

Därför erbjuder wifi.se en unik lösning på marknaden med en integrerad professionell router med flexibla surfpotter där du sparar hela potten i 12 månader. Du kommer aldrig mer behöva koppla upp din mobiltelefon som hotspot i din båt, internet kommer fungera lika bra som hemma.

En professionell router för snabbt internet som kopplas direkt till båtens batterisystem eller bara koppla enkelt med en extern strömkabel. Du hittar dem i vår webbshop. Så länge du har batteri i båten finns internet ombord. Vår router drar lite ström och är mycket pålitlig. Det finns inga begränsningar i hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Alla routrar levereras med 4G SIM, kablage och antenn med valfritt abonnemang. Routern klarar temperaturer från minus 50 grader till plus 70 grader. Det vill säga, en ren proffsrouter som dessutom passar i miljöer med hård påfrestning och skakiga miljöer. Du behöver aldrig mer tänka på dåligt internet i någon gästhamn.

Fördelar med Wifi i båten

  • Internet som hemma i båten

  • Streama tv kanaler såsom Netflix

  • Hela familjen uppkopplad

  • Slipp gästhamnens dåliga Wifi

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nyheter och specialerbjudanden.

VILKEN WIFI-LÖSNING PASSAR MIG?

Hur mycket surf behöver jag? Läs här för mer information

LÄS MER