WIFI I HUSVAGN

Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin och vi använder dem till allt, såväl till TV och streaming som till traditionellt arbete och e-mail samt också mobiltelefonerna med dess applikationer och roliga spel. Med andra ord, internet är en av våra viktigaste verktyg i vardagen.

Vi erbjuder en lösning där du köper en surfpott med integrerad router. Du kommer aldrig mer behöva koppla upp din mobiltelefon som hotspot eller få meddelande om att din surf är slut. Routern kopplas direkt till husvagnens batterisystem. Så länge du har batteri i husvagnen finns internet ombord. Vår router drar lite ström och är mycket pålitlig. Det finns inga begränsningar i hur många enheter som kan kopplas upp.

VAD VÄNTAR DU PÅ? SKAFFA WIFI.SE IDAG

Lätt, enkelt & snabbt

KÖP NU

VILKEN WIFI-LÖSNING PASSAR MIG?

Här kan du läsa och få lite mer information om hur mycket data du behöver

LÄS MER

INSTALLATION I HUSVAGN

Routern monteras och installeras av fackman eller installatör på bästa plats för full täckning på osynligt ställe för såväl säkerhet som estetik. Du kommer alltid ha full täckning var du än befinner dig i husvagnen.

Du kan också hantera din routers flotta på distans. Med stöd för routerövervakningsprogram med Remote Management System kommer du att kunna kontrollera och övervaka alla dina routrar från en enda plattform. Det här kommer att hjälpa dig att se exakt vad varje enskild router har för status och följa enheterna i fält.

Följ wifi.se ​​på Facebook

För inspiration & nyheter