WIFI I HUSVAGNEN

Vårt erbjudande är en unik internetlösning för för dig som har husvagn i form av en wifi router med 4G surf där man köper den data man förbrukar och man har en 12 månaders period på sig att förbruka detta från det datumet man aktiverar kortet – dvs inga kalenderår. Installationen gör man med antingen 220 volt alt 12 volts kabel lätt o enkelt på mindre än 5 minuter alt. Det finns inga begränsningar i hur många enheter som kan kopplas upp och Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin. Såväl till TV och streaming, trafikläget, väljer alternativa färdvägar, läser nyheter, uppdaterar sociala medier till traditionellt arbete och e-mail samt också mobiltelefonerna med dess applikationer och roliga spel. Med andra ord, internet är en av våra viktigaste verktyg i vardagen.

Nu börjar det bli mer regel än undantag att campingar – och en hel del ställplatser – erbjuder wifi. Man får ofta betala extra för detta och köpa access per dag, vecka eller månad. Kapaciteten är väldigt varierande, delvis beror det på campingens utrustning, men framförallt på att utbyggnaden av bredband är väldigt ojämn i många regioner. Att då ha eget internet i husvagnen där man inte är beroende av campingens wifi är lika självklart som att ha internet hemma.

Routern klarar temperaturer från minus 50 grader till plus 70 grader. Det vill säga, en ren proffsrouter och som passar i miljöer med hård påfrestning där den även klarar av skakiga miljöer. Alla routrar levereras med 4G SIM, kablage, antenn med valfritt köp av data.

Fördelar med Internet i din husvagn

  • Internet som hemma i din husvagn

  • Koppla upp hela familjen

  • Streama TV program

  • Slipp campingens dåliga Wifi

VILKEN WIFI-LÖSNING PASSAR MIG

Lätt, enkelt & snabbt

KÖP NU

VILKEN WIFI-LÖSNING PASSAR MIG?

Här kan du läsa och få lite mer information om hur mycket data du behöver

LÄS MER

INSTALLATION I HUSVAGN

Installationen kan göras själv mycket enkelt i din husbil genom att bara koppla in en 12 volt/220 kabel. Routern kan placeras var som helst i husvagnen. Räckvidden är mycket god. Det kan även göras av fackman då man kopplar routern direkt till batteriet.

Följ wifi.se ​​på Facebook

För inspiration & nyheter