Internet i husvsgnenInternet i husvsgnen

INTERNET ÖVERALLT

WIFI I HUSVAGNEN

Att ha internet i husvagnen är idag en nödvändighet. De flesta vill kunna streama TV och musik vilket gör att ett snabbt och välfungerande internet krävs. De flesta ställplatser erbjuder numer internet men då många delar på samma nät blir det långsamt och ibland till och med ur funktion. Man får ofta betala extra avgifter och köpa access per dag, vecka eller månad. Kapaciteten är väldigt varierande, delvis beror det på campingens utrustning, men framförallt på att utbyggnaden av bredband är väldigt ojämn i många regioner. Att då ha eget internet i husvagnen där man inte är beroende av campingens wifi är lika självklart som att ha internet hemma.

Vårt erbjudande är en unik internetlösning för för dig som har husvagn i form av en wifi router med 4G surf. Du väljer valfritt surfpaket, din surf kan disponeras fritt under 12 månader från den dag du aktiverar kortet. Lätt och enkel installation med 220 volt eller 12 volts kabel. Det finns inga begränsningar hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin, vi tittar på TV, streamar, kolla trafikläget, väljer alternativa färdvägar, läser nyheter, uppdaterar sociala medier samt till traditionellt arbete och e-mail. Mobiltelefoner med dess applikationer är idag ett av våra viktigaste verktyg i vardagen.

Routern klarar temperaturer från minus 50 grader till plus 70 grader. En ren proffsrouter som passar i miljöer med hård påfrestning och som även klarar av skakiga miljöer. Alla routrar levereras med 4G SIM, kablage och antenn med valfritt köp av data.

Fördelar med internet i husvagnen

  • Internet som hemma i din husvagn

  • Koppla upp hela familjen

  • Streama TV program

  • Slipp campingens dåliga Wifi

En helt ny tjänst som ingen annan operatör erbjuder idag!

Vår internetlösning innebär att du aldrig kommer vara utan internet även om dina andra telefoner skulle ta slut på surf. En säkerhets och bekvämlighetsfaktor vilket gör att din wifi alltid fungerar. Många kompletterar med så kallade ”tvillingkort” till sina nuvarande abonnemang. Nackdelen med det är att alla SIM-kort delar på samma surfpott. Tar det slut för en person, tar det slut för alla och ingen kan surfa eller nå ut på internet. Ska du sedan köpa till mer surf och och särskilt roaming är det ofta väldigt dyrt. Något som aldrig kan inträffa hos Wifi.se.

Upplever du vår tjänst som dyr? Läs här så förstår du bättre varför vår tjänst är mycket prisvärd!

Med Wifi.se gäller all surf i 12 månader och inkluderar surf i såväl Sverige som också hela EU/EES (Ett helt nytt koncept för Europa). Det här går inte att jämföra med andra operatörer där  din surf/roaming endast gäller en månad. Behöver du sedan köpa till mer roaming är det otroligt dyrt hos dessa operatörer. Hos Wifi.se betalar du alltid samma pris.
Nu kan du alltid vara uppkopplad vart du än befinner dig och ditt internet fungerar lika bra i Sverige som utomlands.
Även om du har ett så kallat obegränsat/unlimited abonnemang i Sverige så är endast en liten del av det roaming. Varför är det så? Jo för att roaming är väldigt dyrt. Vi vill därför påstå att vi erbjuder ett av Europas absolut billigaste roamingpaket. Den som påstår att vår service är dyr har fel.

FÖR DIG SOM VILL HA DET BÄSTA!

WIFI PERFORMANCE 5G – FULLT KABELPAKET

STRÖMKABLAR & TILLBEHÖR

ANTENNER

ANTENNEKABEL

VILKA LÄNDER INGÅR I EU/EES?

Totalt omfattas följande länder och/eller geografiska territorier i vår zon EU/EES:

Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Österrike.

Specifika regioner och mikrostater som vi inkluderar:

Kanarieöarna, Ceuta, Melilla (Spanien), Svalbard (Norge), Åland (Finland), Franska Västindien (Desirade, Franska Guyana, Guadeloupe, Les Saintes, Marie-Galante, Martinique, Saint Barthelemy, Saint Martin), Mayotte, Réunion (Frankrike), Madeira, Azorerna (Portugal), Gibraltar (Storbritannien), San Marino, Vatikanstaten.

Specifika regioner som inte inkluderas: Guernsey, Jersey, Isle of Man, Norra Cypern, det vill säga den turkiska delen av Cypern

I andra länder slutar Internet automatiskt att fungera så som i exempelvis Andorra, Monaco och Schweiz. Man behöver inte vara orolig att bli efterfakturerad om man åker utanför EU/ESS.

INSTALLATION I HUSVAGN

Installationen kan göras själv mycket enkelt i din husvagn genom att bara koppla in en 12 volt/220 kabel. Routern kan placeras var som helst i husvagnen. Räckvidden är mycket bra. Det kan även göras av fackman då man kopplar routern direkt till batteriet.