WIFI I HUSVAGNEN

Vårt erbjudande är en unik internetlösning för för dig som har husvagn i form av en wifi router med 4G surf. Du väljer valfritt abonnemang som gäller i 12 månader från den dag du aktiverar kortet. Lätt och enkel installation med 220 volt eller 12 volts kabel. Det finns inga begränsningar hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin, vi tittar på TV, streamar, kolla trafikläget, väljer alternativa färdvägar, läser nyheter, uppdaterar sociala medier samt till traditionellt arbete och e-mail. Mobiltelefoner med dess applikationer är idag ett av våra viktigaste verktyg i vardagen.

Nu börjar det bli mer regel än undantag att campingar och en hel del ställplatser erbjuder wifi. Man får ofta betala extra avgifter och köpa access per dag, vecka eller månad. Kapaciteten är väldigt varierande, delvis beror det på campingens utrustning, men framförallt på att utbyggnaden av bredband är väldigt ojämn i många regioner. Att då ha eget internet i husvagnen där man inte är beroende av campingens wifi är lika självklart som att ha internet hemma.

Routern klarar temperaturer från minus 50 grader till plus 70 grader. En ren proffsrouter som passar i miljöer med hård påfrestning och som även klarar av skakiga miljöer. Alla routrar levereras med 4G SIM, kablage och antenn med valfritt köp av data.

Fördelar med internet i husvagnen

  • Internet som hemma i din husvagn

  • Koppla upp hela familjen

  • Streama TV program

  • Slipp campingens dåliga Wifi

VILKEN WIFI-LÖSNING PASSAR MIG

Hur mycket surf behöver jag? Läs här för mer information

KÖP NU

VÅRA WIFI.SE LÖSNINGAR

ROUTER MED STRÖMKABEL-KIT MED 250GB DATA.
(230 Volt samt 12 Volt)

VILKEN WIFI-LÖSNING PASSAR MIG?

Hur mycket surf behöver jag? Läs här för mer information

LÄS MER

INSTALLATION I HUSVAGN

Installationen kan göras själv mycket enkelt i din husvagn genom att bara koppla in en 12 volt/220 kabel. Routern kan placeras var som helst i husvagnen. Räckvidden är mycket bra. Det kan även göras av fackman då man kopplar routern direkt till batteriet.

VÅR ROUTER

Följ wifi.se ​​på Facebook

För inspiration och nyheter