5G ROUTER – KÖP DET BÄSTA

När du väljer att köpa din 5G-router hos oss, så erbjuder vi mer än bara en router. Vi inkluderar en mängd tillbehör och supporttjänster som ingen annan leverantör kan matcha. Detta innefattar full telefonsupport måndag-fredag och e-postsupport på helget för att säkerställa att du alltid har hjälp till hands när du behöver det. Dessutom har vi en fjärrstyrningsfunktion som gör det möjligt för oss att assistera dig med din router var du än befinner dig i världen. Ditt internet skall fungera lika bra hemma som på resan!

Vårt sortiment inkluderar även en egenutvecklad takantenn som är marknadens snabbaste. Antennelementen ger en enastående styrka både för mottagning och sändning, vilket ger dig en pålitlig och snabb anslutning.

För att ytterligare förbättra din användarupplevelse kan du köpa SIM-kort specifikt för Sverige eller roaming-SIM-kort för Europa. Med våra Europeiska SIM-kort kan du njuta av generösa datamängder, upp till 200GB eller till och med 400GB per månad. Det innebär att du kan känna dig trygg och ansluten även när du reser långt ner i Europa, och du behöver aldrig oroa dig för att din surf tar slut.

Våra routrar passar bra i såväl sommarhuset, husbilen som i båten. De är tillverkade för att klara Sveriges hårda klimat. Våra 5G  routrar är lika snabba som fiber och når otroliga hastigheter. Du kommer aldrig mer ha problem med att du har långsamt internet, eller en TV som laggar med streaming.
När du beställer router med surfpott levereras routerna alltid startklar med ett SIM-kort fyllt med valfri surfmängd. Anslut ström till routern så har du internet på mindre än en minut. De är enkla att installera med 12 volt eller 230 volt.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Wifi.se – Internetlösningen med router som ersätter parabol och TV-antenn i din båt, husbil, husvagn, sommar- eller fjällstuga