SIM-KORT FÖR SVERIGE SAMT FÖR DIG SOM ÅKER UTOMLANDS
(OLIKA SIM-KORT)

Wifi.se:s SIMskola

Obegränsad surf är en myt
Vi hör ofta från politiker och teleoperatörer att det är fri roaming i hela EU. Och det är sant. Till en gräns. Man har en viss mängd fri roaming med sitt vanliga telefonabonnemang. Men den är långt ifrån obegränsad. När den väl tar slut är det dyrt att köpa mer.
För charterturisten är detta sällan ett bekymmer. Men för oss husbilister kan det bli både dyrt ock krångligt. Vi använder data till att sköta arbetsuppgifter, göra bankärenden, navigera, se på TV och surfa på internet. Särskilt TV-tittande tar mycket data då flera streamingoperatörer övergått till att endast streama i HD kvalitet.

Unikt mycket data
För att möta detta har Wifi.se tagit fram unika SIM-kort för husbilister som reser i Europa.
Välj mellan 200 GB/månad giltigt i hela Europa. Eller om du är en av många flyttfåglar som spenderar den mörka årstiden i Spanien, då har vi ett kort med 400 GB/månad varav 200 GB kan användas i övriga Europa om behovet finns.
Detta är tillräckligt med data för att du ska kunna surfa utan att oroa dig för att det ska ta slut.

Här nedan kan du beställa ditt SIM-kort och inom några dagar ha en helt ny känsla av frihet.
Välkommen till Wifi.se:s värld!

Nyhet – Svenska SIM-Kort som endast fungerar i Sverige
Mer information kommer snart

200GB PER MÅNAD EUROPA ROAMING

Wifi.se lanserar ett unikt SIM-kort för de som vill ha det bästa! Med detta SIM-kort kan man spendera hela 200GB surf per månad i Spanien.
Simkortet har en minimum bindningstid på 1 månader. SIM-kortet kommer aktiverat och klart och har en 30 dagars prenumeration från den dagen kortet köps.

400GB PER MÅNAD EUROPA ROAMING

Wifi.se lanserar ett unikt SIM-kort för de som vill ha det bästa! Med detta SIM-kort kan man spendera hela 400GB surf  per månad i Europa.
Simkortet har en minimum bindningstid på 1 månader. SIM-kortet kommer aktiverat och klart och har en 30 dagars prenumeration från den dagen kortet köps.

SIM-KORT SPANIEN SPECIAL 400 GB TOTALT / MÅNAD (200 GB Europa + 200 EXTRA GB I Spanien)

Wifi.se lanserar ett unikt SIM-kort för de som behöver mycket surf och skall vistas mycket i Spanien Med detta SIM-kort kan man spendera hela 200GB surf i Europa per månad och hela 400GB/månad när man befinner sig i Spanien. Man får alltså 200GB extra i Spanien.

EJ AKTIVERADE SIM-KORT – TA MED PÅ RESAN OCH AKTIVERA NÄR DU VILL

När du vill aktivera ditt SIM, går du in på ”Mina Sidor”, och får en länk till ditt email. Du klickar på denna länk och blir länkad till Klarna och Bank ID för att sätta igång att aktivera ditt SIM. När denna process är gjord kommer ditt SIM aktiveras automatiskt. Tänk på att aktivering kan ta en till två timmar mellan 9-17 vardagar. Aktivering kan ske på lördagar, men inte på söndagar.

SIM-KORT FÖR SVERIGE – NYA 5G

UPPDATERING PÅGÅR – KÖP KAN INTE GÖRAS

Datamängden gäller för 365 dagar. Dessa SIM måste användas i Sveriges (minst 50%) och måste köpas i Sverige och kan inte användas flera månader utanför Sverige. Dessa SIM är för kortare resor som täcker en månad. Används dessa mer spärras de automatiskt. Skall du utomlands under en längre tid måste du välja våra rena roaming-SIM som du kan finna på samma sida men längre ned. Dessa har också bättre villkor, billigare surf, 5G samt fungerar i fler länder. Våra roaming-SIM är unika och går över de bästa nätverken i Europa.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Wifi.se – Internetlösningen med router som ersätter parabol och TV-antenn i din båt, husbil, husvagn, sommar- eller fjällstuga