LETAR DU EFTER DEN BÄSTA ANTENNEN
DÅ HAR DU KOMMIT RÄTT

Vi på Wifi.se har testat flera olika antenner utan att bli riktigt nöjda. Därav bestämde vi oss för att utveckla en egen produkt, en ny takantenn för husbilar och husvagnar. Kravet var att den skulle vara robust, snabb och klara alla frekvenser, även 5G. På så vis behöver antennen inte uppgraderas i framtiden. Resultatet blev en rundstrålande mimoantenn som fungerar för alla bandbredder, 2G/3G/4G/5G. Du hittar den här under.

För att optimera sitt wifi och få maximal hastighet är en extern antenn den perfekta lösningen. Har du en router där du har möjlighet att koppla på en extern antenn är det ofta att föredra. En extern antenn gör helt klart ditt mobila bredband mer stabilt och tar bättre in en svag signal.
Antenner utsätts ofta för stora påfrestningar från sol, regn, snö, is och blåst. Det är därför viktigt att välja en antenn av bra kvalitet. Vi har även antenner som ger bra mottagning inomhus, såsom vinnande patchantenner med 2 meter kabel. Dessa är mycket bra om man inte vill göra hål i taket i sitt campingfordon.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Wifi.se – Internetlösningen med router som ersätter parabol och TV-antenn i din båt, husbil, husvagn, sommar- eller fjällstuga