Att ha tillgång till Internet på semestern är ofta ett krav för de allra flesta. Många med husbil/husvagn letar efter campingar med bra wifi uppkoppling och håller alla tummar att det inte kommer ta en timme att ladda flödet på Facebook eller Instagram när de väl kommit fram. Samma sak med båten, kanske vill Du streama filmer på Netflix regniga sommardagar? Eller vara säker på att mobilsurfen inte tar slut när Du är ute på sjön och verkligen behöver GPS:en för att hitta hem. Ofta har man inte obegränsad surf på telefonen och Du bör istället se över vilka alternativ som finns inför semestern, framförallt om du ska vara iväg några veckor.

Caravan Router erbjuder en unik Internetlösning för för Dig som har husbil, husvagn, eller båt i form av en wifi router med obegränsad 4G surf inom Sverige och Danmark. En professionell router för snabbt Internet som kopplas direkt till bilens batterisystem. Så länge Du har batteri i husbilen finns Internet ombord. Caravan Router drar lite ström och är mycket pålitlig. Det finns inga begränsningar i hur många enheter som kan kopplas upp. Den här routern är speciellt framtagen för transportindustrin och är driftsäker. Den monteras och installeras av fackman/installatör på bästa plats för full täckning på osynligt ställe för såväl säkerhet som estetik. Du kommer alltid ha full täckning var Du än befinner Dig i husbilen, husvagnen eller båten.

En router är en liten låda med antenner som gör att du får trådlöst nätverk i husbilen/husvagnen/båten. Genom routern kan Du ändra namn och lösenord på nätverket, Du kan även ställa in en så kallad föräldrakontroll för att kunna hålla koll på hur dina barn surfar och blockera sidor Du tycker är olämpliga. Under de senaste åren har tekniken utvecklats, både inom säkerhet och signalstyrka.

Vår router är också utrustad med GPS vilket kan kopplas till ett kartsystem så Du alltid kan se husbilens/husvagnens/båtens position. Det går dessutom att lägga till en backup funktion för routern så att den även kan användas som ett stöldskydd.

Installationen rekommenderas att göras av en professionell fackman. Det är viktigt att routern kopplas på rätt sätt och att den sitter på bästa plats. Din husbilsförsäljare eller installationsfirma hjälper Dig.

Vi erbjuder nu en helhetslösning till ett mycket förmånligt pris med helt fri surf. Vi har tagit fram det mest kostnadseffektiva och mest användarvänliga abonnemang just för Dig. Nu behöver Du aldrig oroa Dig för att Din surf tar slut. HD-kvalitet och 4K streaming drar mycket gigabyte.

Vi på Caravan Router erbjuder ett abonnemang där det är möjligt att koppla upp många användare till samma abonnemang. Det går med lätthet att koppla upp tio enheter. Nu kan hela familjen surfa samtidigt och dygnet runt. Oavsett om Du vill mejla eller ströGoogla eller om Du vill streama serier, musik eller film.

2019-11-21T10:49:21+02:00Nyheter|

Titel

Till toppen