Husvagn är en bildragen släpvagn med husinredning som sängar, kokmöjligheter, matplats, badrum och ibland även dusch. Nyare husvagnar förses oftast med gasolpanna och golvvärme, samt även microvågsugn eller fullstor gasspis. Konfigurationerna bestäms oftast av kunden, t.ex. dinetter, långbäddar, dubbelbäddar, badrummets storlek samt eventuella tillbehör så som gaslarm och TV.

Konstruktionen består av ett lättviktschassi med enkel- eller dubbelaxlar, oftast felbenämnt boggi. På chassit vilar en skiva av trämaterial som isoleras likt väggarna och taket. Väggarna och taket byggs oftast med kulhamrad ytterplåt limmat på styrencellplast som i sin tur är limmat på en fanerskiva som tapetseras med tapet på motsatta sidan.

Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin, och vi använder dem till allt, såväl till TV och streaming som till traditionellt arbete och e-mail samt också mobiltelefonerna med dess applikationer och roliga spel. Med andra ord, Internet är en av våra viktigaste verktyg i vardagen. Därför erbjuder Caravan Router en unik lösning på marknaden med en integrerad professionell router med obegränsad surf i Sverige och Danmark. Du kommer aldrig mer behöva koppla upp Din mobiltelefon som hotspot eller få meddelande om att Din surf är slut.

Caravan Router är en ny unik Internetlösning för för Dig som har husbil, husvagn, eller båt i form av en wifi router med obegränsad 4G surf inom Sverige och Danmark. En professionell router för snabbt Internet som kopplas direkt till husvagnens batterisystem. Så länge Du har batteri i husvagnen finns Internet ombord. Caravan Router drar lite ström och är mycket pålitlig. Det finns inga begränsningar i hur många enheter som kan kopplas upp. Den här routern är speciellt framtagen för transportindustrin och är driftsäker. Den monteras och installeras av fackman/installatör på bästa plats för full täckning på osynligt ställe för såväl säkerhet som estetik. Du kommer alltid ha full täckning var Du än befinner Dig i husvagnen.

Du kan också hantera Din routers flotta på distans. Med stöd för routerövervakningsprogram med Remote Management System kommer Du att kunna kontrollera och övervaka alla Dina routrar från en enda plattform. Det här kommer att hjälpa Dig att se exakt vad varje enskild router har för status och följa enheterna i fält.

Vi vill att Du ska känna Dig fri på Din resa och utan några begränsningar. Vi har därför tagit fram det mest kostnadseffektiva och användarvänliga abonnemanget just för Dig. Du behöver aldrig oroa Dig för att Din surf ska slut. Särskilt när Ni är hela familjen på semester och har annat att tänka på. Du kan jobba från semestern och barnen kan se film och TV.