Snart är det semester – husbilssemester. Många får panik när de tänker på fyra veckor utan Internet, laddare och lurar. Men lugn – Vi råder bot på det.

Sommartid, husbilsresor, kanske långa husbilsresor med ibland otåliga barn i bilen. Med lite planering och teknikhjälpmedel man göra bilresan mer intressant och spännande för de i baksätet och slippa irritation. Håll hela familjen både uppkopplad och nöjd på semestern.

Oavsett hur kort eller lång husbilsresa man gör, så vill man ha tillgång till Internet i princip på samma sätt som hemma. Vi använder mobil och surfplatta väldigt mycket när vi ligger på vägen: kollar trafikläget, väljer alternativa färdvägar, läser nyheter och uppdaterar sociala medier.

Nu börjar det bli mer regel än undantag att campingar – och en hel del ställplatser – erbjuder wifi. Man får ofta betala extra för det och köpa access per dag, vecka eller månad. Kapaciteten är väldigt varierande, delvis beror det nog på campingens utrustning, men framförallt på att utbyggnaden av bredband är väldigt ojämn i många regioner. Åtskilliga är missnöjda med den Internetuppkoppling de har fått, eller köpt dyrt, på campingplatser. Det kan vara väl så prisvärt att betala en uppkoppling via ett mobilabonnemang, som att betala för ett värdelöst wifi.

Vi erbjuder en unik Internetlösning för för Dig som har husbil, husvagn, eller båt i form av en wifi router med obegränsad 4G surf i Sverige, Danmark, England, Italien, Irland och Österrike. En professionell router för snabbt Internet som kopplas direkt till bilens batterisystem. Så länge Du har batteri i husbilen finns Internet ombord. Caravan Router drar lite ström och är mycket pålitlig. Det finns inga begränsningar i hur många enheter som kan kopplas upp. Den här routern är speciellt framtagen för transportindustrin och är driftsäker.

Caravan Router erbjuder ett abonnemang där fri surf alltid ingår. Det kommer aldrig att finnas några begränsningar för att surfen tar slut. Idag är streaming och 4K är viktiga begrepp, vi på Caravan Router vill inte erbjuda andra alternativ då vi anser det vara en självklarhet att använda Internet så mycket som möjligt. Vårt prisläge gör också att alla som har husbil har möjlighet att ansluta sig till vårt system.

Installationen rekommenderas att göras av en professionell fackman. Det är viktigt att routern kopplas på rätt sätt och att den sitter på rätt plats. Vi rekommenderar att Ni tar hjälp av Er husbilsförsäljare eller verkstad.

Med en 4G-router kan man jobba nästan var som helst.

Internet i husbilen, i husvagnen eller i båten – vilken lyx!