Ska Du ut med husbil i sommar och funderar på en lösning för flexibelt nätverk i husbilen?

Nu börjar det bli mer regel än undantag att campingar och en hel del ställplatser erbjuder wifi. Man får ofta betala extra för det och köpa access per dag, vecka eller månad. Kapaciteten är väldigt varierande, delvis beror det nog på campingens utrustning, men framförallt på att utbyggnaden av bredband är väldigt ojämn i många regioner. Ofta är människor missnöjda med den internetuppkoppling de får eller har köpt dyrt på olika campingplatser. Det är mycket mera prisvärt att skaffa en Caravan Router än att betala för ett värdelöst wifi.

De flesta söker en lösning med snabb uppkoppling där man kan sköta jobbet mobilt samtidigt som ungarna kan ansluta sina prylar när de vill spela med varandra eller se på TV. Ofta vill man också kunna ha en eller två telefoner att ansluta till nätverket och slippa tänka på att all surf tar slut.

Det går såklart att dela ut surf via telefonen till de andra när de vill surfa via den, men då är all wifi slut i ett nafs. Är det inte mycket mera smidigt att ha alla prylarna konfade så de kan spela med varandra hur mycket de vill?

Vi på Caravan Router erbjuder en unik Internetlösning för för Dig som har husbil, husvagn, eller båt i form av en wifi router med obegränsad 4G surf inom Sverige och Danmark. En professionell router för snabbt Internet som kopplas direkt till bilens batterisystem. Så länge Du har batteri i husbilen finns Internet ombord. Caravan Router drar lite ström och är mycket pålitlig. Det finns inga begränsningar i hur många enheter som kan kopplas upp.

Våra routrar kan användas antingen i lätta fordon eller bussar, lastbilar och båtar, som använder 12 eller 24 V batteri. Routerns spänningsmatningsingång är skyddad för transienter och oren ström som kan vara förekommande i fordon. Routern har också en ingång som kan kopplas till fordonets tändningskrets så att routern står i stand-by när tändningen är avslagen.

Nu kan hela familjen surfa hur mycket de vill på semestern. Välkommen att kontakta oss om Ni har frågor!