TV i husvagn och husbil är det många som har, vissa har ett fast TV fäste monterat på väggen där de hänger fast en TV. Andra har sin TV lös på en bänk i husbilen. Det finns smart TV i husbilen som man kan styra via appar om man har tillgång till internet.

Att montera en TV antenn är ett annat bra sätt att hitta marksända kanaler i TV. Det finns många olika storlekar på husvagns TV från 19 tum och ända upp till 32 tum och de flesta kan drivas med både 12v och 230v. Många TV apparater har inbyggd DVD för att kunna avnjuta en bra film en regnig dag och de flesta är utrustade med USB uttag som man kan använda till att titta på foton med mera.

Ska man titta på TV mer än en timme i snitt per dag, behöver man bra tillgång på Surf. Är man flera i husbilen eller husvagnen eller båten är ett sätt att dela på internetuppkopplingen. Det enklaste sättet är via funktionen “Internetdelning” i mobiltelefonen. Nackdelen är att man ”ockuperar” någons mobiltelefon samt att all surf tar slut på nolltid.

Wifi.se har tagit fram en optimal lösning för smart TV i husbilen. Vi erbjuder routerlösningar för Dig med husbil, husvagn eller båt med abonnemang och surf. Du kan surfa precis hur mycket som helst. Med andra ord kan Du surfa, streama och se på TV dygnet runt om Du önskar det och alla kan göra det samtidigt.

Wifi.se erbjuder ett abonnemang där det är möjligt att koppla upp många användare till samma abonnemang. Det går med lätthet att koppla upp tio enheter. Nu kan hela familjen surfa samtidigt och dygnet runt. Oavsett om Du vill mejla eller ströGoogla eller om Du vill streama musik eller film eller se på smart TV i husbilen.

Viktigt är att man har just wifi i husbilen eller husvagnen. Vilka är då fördelarna med att skaffa wifi för att kunna titta på smart TV i husbilen? En mycket viktig anledning för många, är priset. Kretsarna är mycket prisvärda varför många tillverkare kan erbjuda produkter med stöd för det här. En annan anledning är att det är just trådlöst. Du kan röra dig fritt i din husbil. Med ett väl fungerande nätverk inkluderat wifi blir det enkelt att koppla upp sig trådlöst mot telefon, dator eller andra mobila enheter och att använda smart TV i husbilen. En annan fördel är roaming. Wifi erbjuder klienterna att röra sig mellan flera accesspunkter utan att tappa sin koppling mot nätverket, så kallad roaming.

Våra routrar kan användas antingen i lätta fordon eller bussar, lastbilar och båtar, som använder 12 eller 24 V batteri. Routerns spänningsmatningsingång är skyddad för trassenter och oren ström som kan vara förekommande i fordon. Routern har också en ingång som kan kopplas till fordonets tändningskrets så att routern står i stand-by när tändningen är avslagen.

Välkommen att höra av dig till oss på wifi.se om du har några frågor om smart TV i husbilen.