I Tyskland blandas fascinerande historia med moderna stadslandskap. Det är ett imponerande land med en nyskapande anda men samtidigt stor respekt för det förflutna. Traditionerna lever vidare i de storslagna tyska Alperna, där öl flödar som vatten. Pittoreska floder slingrar sig fram genom historiska och kommersiella städer. Du kan provsmaka utsökta viner vid Rhens flodbank, upptäcka Berlins alla kulturattraktioner, utforska Bayerns snötäckta Alper eller ta in Östersjöns vackra kustlandskap i norr.

39 563 000 turister gästar Tyskland varje år. Med på resan behövs såklart ett mobilt bredband i Tyskland. De flesta turister, oavsett om de åker med husbil, har ett fritidshus eller bara besöker Tyskland, vill kunna hålla sig uppdaterade genom TV, digitala tidningar eller sociala medier. Enklast gör man det genom ett mobilt bredband i Tyskland och att använda sig av Wifi.se.

Wifi.se erbjuder ett snabbt mobilt bredband i Tyskland. Det fungerar lika bra i Sverige som i Europa (EU/EES). Du betalar bara en gång per år och gör en årsladdning som gäller i hela 365 dagar. Med Wifi.se kan således all surf användas och disponeras fritt under 12 månader och inkluderar surf i såväl Sverige som också hela EU/EES (Ett helt nytt koncept för Europa).

Wifi.se levererar mobilt bredband i Tyskland genom ett specialanpassat paket där man betalar en engångssumma per år. I summan ingår en surfpott på 100, 250 eller 500 eller 1000 GB som kan användas inom EU och EES-länderna under ett års tid. I paketet kan du använda hela surfpotten av mobilt bredband i Tyskland, Sverige eller i Europa (EU/EES) om så önskas. Surfkorten från Wifi.se innehåller inga abonnemang eller bindningstider.

Det finns inga begränsningar hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin. Vi tittar på TV, streamar, kollar trafikläget, väljer alternativa färdvägar, läser nyheter, uppdaterar sociala medier samt att vi nyttjar dem till traditionellt arbete och e-mail korrespondens. Mobiltelefoner med dess applikationer är idag ett av våra viktigaste verktyg i vardagen.
Du som har ett semesterboende i exempelvis Tyskland, Italien, Spanien, Frankrike eller Portugal och betalar internet varje månad, varför inte ta med routern dit så slipper Du dyra månadsfakturor. Med vårt paket kan Du surfa i hela Europa (EU/EES).

Således är den internetlösningen för mobilt bredband i Tyskland som Wifi.se tagit fram helt unik, och passar för dig som har husbil, husvagn, båt eller fritidshus.