Italien är det näst mest besökta land i Europa och tredje bland världens mest besökta länder 2019. Med sina många intressanta och anrika sevärdheter såsom lutande tornet i Pisa, Venedig med all sin charm som anses vara en av de vackraste platserna i världen, Colosseum och Fontana di treva för att nämna några, har Italien mycket att erbjuda.

En viktig parameter att ta i beaktning är att inneha mobilt bredband i Italien. Självklart måste man ta det med sig på resan så man kan hålla sig uppdaterad. Med Wifi.se kan du surfa med mobilt bredband i Italien, Sverige och övriga Europa (EU/EES). Wifi.se erbjuder ett snabbt mobilt bredband i Italien som fungerar lika bra i Sverige som också övriga Europa (EU/EES).

Du som har ett semesterboende i exempelvis Italien, Spanien, Frankrike eller Portugal och betalar internet varje månad, varför inte ta med routern dit så slipper du dyra månadsfakturor. Med vårt paket kan du surfa i hela Europa (EU/EES).

Wifi.se levererar mobilt bredband i Italien genom ett specialanpassat ”abonnemang” där man betalar en engångssumma årsvis. I summan ingår en surfpott på 100, 250 eller 500 eller 1000 GB som kan användas inom EU och EES-länderna under ett års tid. I ”abonnemanget” kan du använda hela surfpotten av mobilt bredband i Italien, Sverige eller övriga Europa (EU/EES) om så önskas.

Wifi.se tillhandahåller således en unik internetlösning med mobilt bredband i Italien för dig som har husbil eller fritidshus, i form av en wifi router med 4G surf. Det är en professionell router för snabbt internet. Du kan enkelt koppla in den själv med en separat 12 volts kabel. Så länge du har batteri eller ström finns internet. Man kan även ansluta routern till 230 volt med en strömkabel.

Med mobilt bredband i Italien från Wifi.se surfar du utan extra kostnad inom EU och EES. Andra operatörer erbjuder också mobila bredband som du även kan använda utomlands men där är bara en ytterst liten del av surfen roaming. Hos Wifi.se är ALL surf roaming vilket gör att Du kan välja om Du vill nyttja i Sverige eller mobilt bredband i Italien eller övriga länder i Europa (EU/EES).