Under sommarmånaderna ökar antalet husbilar och turister ner till Danmark. För svenskar som ska med husbil eller på semester i Danmark finns många sevärdheter att beakta. Med på resan behövs självklart ett fungerade mobilt bredband i Danmark.

Danmark ligger i Nordeuropa, mellan haven Östersjön och Nordsjön och har landförbindelse med Tyskland i söder och med Sverige i öst via Öresundsbron samt havsgräns i norr till Norge. Kungariket omfattar geografiskt också två självstyrande områden, Färöarna och Grönland.

Wifi.se erbjuder mobilt bredband i Danmark som fungerar på samma sätt som hemma. Du kan dessutom använda det i hela EU/EES. Man betalar bara en gång per år och gör en årsladdning som gäller i hela 365 dagar! Välj mellan 100 GB, 250 GB, 500 GB eller hela 1000 GB.

 

Wifi.se tillhandahåller således en unik internetlösning med mobilt bredband i Danmark för dig som har husbil eller annat fast boende i form av en wifi router med 4G surf. Det är en professionell router för snabbt internet. Du kan enkelt koppla in den själv med en separat 12 volts kabel. Så länge du har batteri eller ström finns internet. Man kan även ansluta routern till 230 volt med en strömkabel.

 

Det finns inga begränsningar hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin. Vi tittar på TV, streamar, kollar trafikläget, väljer alternativa färdvägar, läser nyheter, uppdaterar sociala medier samt att vi nyttjar dem till traditionellt arbete och e-mail korrespondens. Mobiltelefoner med dess applikationer är idag ett av våra viktigaste verktyg i vardagen.

 

Extra viktigt med mobilt bredband i Danmark är det om Du till exempel ska besöka Köpenhamn. Huvudstaden är lätt att bli förälskad i. Här finns något för alla, men det är den härliga atmosfären som gör att man återvänder, gång på gång. Här hittar man gastronomi i världsklass, kulturupplevelser, shopping och en alldeles speciell stämning. Strax bortom den danska huvudstaden väntar resten av Själland med unika naturupplevelser som Möns Klint, kungliga slott och kultur, samt charmiga badorter på den danska rivieran. Med ett mobilt bredband i Danmark kan Du hitta alla underbara ställen via GPS, hålla koll på öppettider samt kommunicera med världen runt omkring och få råd och tips.

 

Visste du att Danmark har en hel del öar? Faktiskt runt 1400 stycken, varav 444 är namngivna och 72 bebodda. Här kan du exempelvis finna Fyn och Bornholm, båda speciella på sitt eget vis, men med det gemensamt att du lär få en fantastisk semester full av upplevelser och den där unika ö-stämningen.

 

Således är den internetlösningen för mobilt bredband i Danmark som Wifi.se tagit fram helt unik, och passar för dig som har husbil, husvagn, båt eller fritidshus.