Frankrike är världens mest besökta land. Med nästan 85 miljoner besökande turister behåller Frankrike topplatsen i turismligan. Det populäraste resmålet för de som besöker Frankrike är, inte oväntat, huvudstaden Paris. En semester i Frankrike innehåller något för alla. Utforska snötäckta berg, avkopplande stränder, sofistikerade städer, vinregioner, små bergsbyar och den lugna landsbygden. De franska vinregionerna är välkända och några av dem, som Bourgogne, Bordeaux och Champagne, uppskattas världen över.

Med på resan behövs såklart ett mobilt bredband i Frankrike. De flesta turister, oavsett om de åker med husbil, har ett fritidshus eller bara besöker Frankrike, vill kunna hålla sig uppdaterade genom TV, digitala tidningar eller sociala medier. Enklast gör man det genom ett mobilt bredband i Frankrike och att använda Wifi.se.

Wifi.se erbjuder mobilt bredband i Frankrike som fungerar på samma sätt som hemma. Du kan dessutom använda det i hela EU/EES. Man betalar bara en gång per år och gör en årsladdning som gäller i hela 365 dagar! Välj mellan 100 GB, 250 GB, 500 GB eller hela 1000 GB.

Surfkorten från Wifi.se innehåller inga abonnemang eller bindningstider. Man skaffar en surfpott i förväg och kan sedan använda och disponera sin surf som man önskar under året. Mycket bra för den som endast nyttjar sin husbil, husvagn, fritidshus eller båt säsongsvis. Det tillkommer inga andra kostnader och skulle man behöva fylla på sin surfpott går det givetvis bra, och då till samma pris. All surf fungerar i Sverige och i Europa (EU/EES).

Wifi.se är en egen operatör och du kan välja enbart SIM-kort om du redan har en router eller ett routerpaket med SIM-kort för mobilt bredband i Frankrike. De erbjuder även takantenn för snabbare och stabilare uppkoppling.

Således är den internetlösningen för mobilt bredband i Frankrike som Wifi.se tagit fram helt unik, och passar för dig som har husbil, husvagn, fritidshus eller båt, i form av en wifi router med 4G surf. Det är en professionell router för snabbt internet som kopplas direkt till batterisystemet. Du kan enkelt koppla in den själv med en separat 12 volts kabel. Så länge du har batteri eller ström finns internet. Man kan även ansluta routern till 230 volt med en strömkabel.

Hör gärna av Er till oss om det finns frågor! Vår kundtjänst svarar på alla Dina funderingar.
Vive La France!