Grekland är det land som, näst efter Kroatien är mest beroende av turism. Innan pandemin kom mer än en femtedel av landets inkomster från turismen. Därför drabbades Grekland extra hårt av pandemin, när två tredjedelar av turistintäkterna försvann. Varje år besöker cirka 17 miljoner turister Grekland, dels för att se den antika konsten och gamla kulturminnen, dels för att bada i medelhavet och titta på de blå- och vitmålade kyrkor och tempel som finns såväl på fastlandet som i övärlden.

Med på resan behövs såklart ett mobilt bredband i Grekland. De flesta turister, oavsett om de åker med husbil, har ett fritidshus eller bara besöker Grekland, vill kunna hålla sig uppdaterade genom TV, digitala tidningar eller sociala medier. Enklast gör man det genom ett mobilt bredband i Grekland och att använda sig av Wifi.se.

Wifi.se erbjuder mobilt bredband i Grekland som fungerar på samma sätt som hemma. Du kan använda det i Sverige och hela Europa (EU/EES). Man betalar bara en gång per år och gör en årsladdning som gäller i hela 365 dagar! Välj mellan 100 GB, 250 GB, 500 GB eller hela 1000 GB. Dessutom går mobilt bredband i Grekland av Wifi.se genom en svensk IP-adress som gör att man kan se svensk TV i hela Europa (EU/EES).

Surfkorten från Wifi.se innehåller inga abonnemang eller bindningstider. Man erhåller en surfpott i förväg och kan sedan använda och disponera sin surf som man önskar under ett år. Mycket bra för den som endast nyttjar sitt boende säsongsvis. Det tillkommer inga andra kostnader och skulle man behöva fylla på sin surfpott går det givetvis bra, och då till samma pris. All surf fungerar i Europa (EU/EES).

Således är den internetlösningen för mobilt bredband i Grekland som Wifi.se har tagit fram helt unik, och passar för Dig som har ett semesterboende i Grekland eller som åker dit med husbil, husvagn eller båt. Internet levereras genom en wifi router med 4G surf, en professionell router med snabb uppkoppling. Du som har ett semesterboende i Grekland och betalar för bredband varje månad, varför inte ta med routern dit så slipper du dyra månadsfakturor? Med vårt paket kan du surfa med mobilt bredband i Grekland och i hela Europa (EU/EES).

Andra operatörer erbjuder också mobila bredband som du även kan använda utomlands men där är bara en ytterst liten del av surfen roaming. Hos Wifi.se är ALL surf roaming vilket gör att Du kan välja om Du vill använda det i Sverige, Grekland eller övriga länder i Europa (EU/EES).

Välkommen att höra av Dig om Du har funderingar 😊