Kroatien är känt för sina vackra, frodiga landskap, sköna stränder och sevärdheter som ringmuren i Dubrovnik och Diocletianus palats i Split.

Oavsett om du reser med husbil, husvagn eller du har ett semesterboende är det självklart viktigt med ett mobilt bredband i Kroatien. Wifi.se erbjuder mobilt bredband i Kroatien som också fungerar i Sverige och alla länder som ingår i EU/EES. Ett surfpaket som är abonnemangsfritt och där du kan använda och disponera din surf som du önskar under 12 månader. De flesta turister, oavsett om de åker med husbil, har ett fritidshus eller bara besöker Kroatien, vill kunna hålla sig uppdaterade genom TV, digitala tidningar eller sociala medier. Enklast gör man det genom ett mobilt bredband i Kroatien och att använda Wifi.se.

Med Kroatiens geografiska placering kan turister ta del av det centraleuropeiska klimatet och Medelhavet. Kroatien är känt för den vackra naturen och den 1 777 km långa kusten med så många som 1185 öar. Under året har Kroatien ca 2 600 soltimmar. Det gör Kroatien till ett av de soligaste länderna i Europa. Turismen i Kroatien är en stor industri. År 2010 hade Kroatien nästan 11 miljoner turister.

Wifi.se erbjuder mobilt bredband i Kroatien som fungerar på samma sätt som hemma. Du kan dessutom använda det i hela Europa (EU/EES). Man betalar bara en gång per år och gör en årsladdning som gäller i hela 365 dagar! Välj mellan 100 GB, 250 GB, 500 GB eller hela 1000 GB.

Det finns inga begränsningar hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin. Vi tittar på TV, streamar, kollar trafikläget, väljer alternativa färdvägar, läser nyheter, uppdaterar sociala medier samt att vi nyttjar dem till traditionellt arbete och e-mailkorrespondens. Mobiltelefoner med dess applikationer är idag ett av våra viktigaste verktyg i vardagen.

Således är den internetlösningen för mobilt bredband i Kroatien som Wifi.se tagit fram helt unik, och passar för dig som har husbil, husvagn, fritidshus eller båt, i form av en wifi router med 4G surf. Det är en professionell router för snabbt internet som kopplas direkt till batterisystemet. Du kan enkelt koppla in den själv med en separat 12 volts kabel. Så länge du har batteri finns internet. Man kan även ansluta routern till 230 volt med en strömkabel.

Välkommen att höra av dig till vår kundtjänst om du har frågor!