Österrike är känt för sina kulturskatter och sitt rika kulturliv. Oavsett om din resa leder dig till storstäderna, små byar eller vida naturlandskap kommer du att överraskas av kulturupplevelsernas variation och scensättning. Utbudet av olika evenemang året runt är helt unikt och det finns alltid flera alternativ för olika intressen och smak.

Med på resan behöver du ett mobilt bredband i Österrike. I dagens samhälle är det extremt viktigt att hålla sig uppdaterad genom TV, digitala tidningar och sociala medier. Mobilt bredband i Österrike erbjuds av Wifi.se. I deras paket ingår surf i Sverige och i alla länder i Europa (EU/EES) och man kan också använda och disponera sin surf som man behagar under 12 månader.

Således är internetlösningen för mobilt bredband i Österrike som Wifi.se har tagit fram helt unik, och passar för dig som har ett semesterboende i Österrike eller som åker dit med husbil, husvagn eller båt. Mobilt bredband i Österrike levereras genom en wifi router med 4G surf, det vill säga, en professionell router med snabb uppkoppling. Du som har ett semesterboende i Österrike och betalar för bredband varje månad, varför inte ta med routern dit så slipper du dyra månadsfakturor? Med vårt paket kan du surfa med Wifi.se, mobilt bredband i Österrike, och i hela Europa (EU/EES).

Wifi.se är en egen operatör och du kan välja enbart SIM-kort om du redan har en router eller ett routerpaket med SIM-kort för mobilt bredband i Österrike. De erbjuder även takantenn för snabbare och stabilare uppkoppling.

Det finns inga begränsningar hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin. Vi tittar på TV, streamar, kollar trafikläget, väljer alternativa färdvägar, läser nyheter, uppdaterar sociala medier samt att vi nyttjar dem till traditionellt arbete och e-mailkorrespondens. Mobiltelefoner med dess applikationer är idag ett av våra viktigaste verktyg i vardagen.

Turism i Österrike utgör en viktig del av landets ekonomi och står för nästan 9% av den österrikiska bruttonationalprodukten. Österrike har en gästbädd för var sex invånare och har den högsta inkomsten per capita från turism.

Wifi.se har personlig support och finns för frågor och funderingar. Välkommen att höra av er wifi.se