Nu är det åter dags för den årliga mässan Elmia Husvagn Husbil i Jönköping. Tusentals husvagns- och husbilsintresserade och alla som älskar den mobila livsstilen färdas långväga för att uppleva campinglivet och hämta inspiration. Mässan går av stapeln 7-11 september 2022 och är nordens största mässa för det mobila livet. Mässan är också en stor folkfest fylld med aktiviteter för alla åldrar. Man kan bo på mässcampingen och därmed uppleva campinglivet på riktigt. Dans, föreläsningar, barnaktiviteter, oktoberfest och goda luncher och middagar är bara ett axplock av vad som finns att göra.

Elmia Husvagn Husbil är en helhetsupplevelse för både ung och gammal. Det är inte längre bara den ”klassiska camparen” som besöker mässan, utan de har fått sällskap av andra stora grupper under de senaste åren. På mässan finner du nu också barnfamiljen, den aktiva äventyraren samt den aktiva senioren.

Många köper sin husvagn, husbil och sina tillbehör under Elmia Husvagn Husbil. Faktum är att 20 procent av hela branschens årsförsäljning sker under mässans fem dagar.

Wifi.se kommer självklart finnas på plats på Elmia Husbil Husvagn för att bevaka branschen och vara med i dess utveckling. På senare år har allt fler insett vikten av att ha ett välfungerande wifi i sin husbil eller husvagn. Det har blivit en nödvändighet att hålla sig uppdaterad genom internet, som vi idag använder till allt.

Wifi.se levererar routrar med SIM-kort som fungerar i hela Europa (EU/EES) och alla tänkbara tillbehör såsom exempelvis takantenner. Allt skräddarsytt för husvagn och husbil. Hos Wifi.se finns inga abonnemang och inga bindningstider. Man köper en surfpott i förväg som sedan kan användas och disponeras fritt under 12 månader. Självklart kan man även fylla på om det skulle finnas behov.

Camping fortsätter att vara Sveriges största semesterboende. Under sommarperioden juni till augusti är 44 procent av Sveriges alla turistövernattningar på en campingplats. Den ökade försäljningen av husvagnar och husbilar bidrar till ökad efterfrågan och branschens investeringar i produktutveckling och marknadsföring till att allt fler väljer campingboendet.

Vi ses på Elmia Husvagn Husbil 😊
Välkommen till vår monter i entren till A-hallen A1-09