I helgen var vi på Wifi.se på en spännande mässa på Solhem Husbil i Bålsta. Precis som namnet anger så är Solhem ett ställe där man känner sig välkommen. Personalen är vänliga och hjälpsamma.

Solhem Husbil bjöd in kunder, kollegor och samarbetspartners till höstens Solhemsmässa där man fick chans att ta del av många erbjudanden, vinna fantastiska priser, äta en delikat buffélunch med bubbel, se branschnyheter – och prata plåtisar med likasinnade. (En ”plåtis” är en mindre variant av husbil – vanligtvis kortare än sex meter och med en vikt på runt 3,5 ton). Upplevelsen var en trevlig och avslappnad stämning med musik, mingel, god mat, bubbel och givetvis mycket ”plåtissnack”.

På mässan fann vi 25 plåtisar från Dethleffs, VanTourer, Globe-Traveller, Sunlight, Westfalia och andra märken, nya och begagnade. Man kunde även hitta 25 andra prisvärda husbilar av olika märken.

Vi på Wifi.se fanns på plats för att erbjuda vår unika internetlösning till alla husbilsfantaster. En internetlösning som fungerar ungefär som ett kontantkort – fast för surf – och är helt abonnemangsfri. Det innebär surfkort med wifi som är skräddarsytt för husbilsmarknaden och som fungerar i Sverige och hela Europa (EU/EES). En paketlösning med router och takantenn som också innebär att man kan använda sin surf när och var man vill. Att dessutom få disponera sin surf i 12 månader är oerhört förmånligt.

Solhem Husbil bjöd sina kunder på gratis wifi router med takantenn och 100 GB surf från Wifi.se till alla som köpte husbil på mässan, vilket var mycket uppskattat 😊

Solhem Husbil erbjuder såväl nya som också begagnade husbilar. De fokuserar främst på mindre husbilar; vans eller plåtisar. Marknadens populära Sunlight Cliff och Van, moderna VanTourer, tekniskt avancerade Westfalia och vinteranpassade Globe-Traveller är några av favoriterna. Deras husbilsuthyrning – McRent Stockholm – är en del av Europas största uthyrningskedjor – McRent. Hyrbilarna är max ett år gamla och säljs till förmånliga priser efter säsongen. Självklart erbjuder de även heltäckande service och montering av tillbehör.
https://solhemhusbil.se/

På plats fanns också Ullbädden med Birgitta Holmquist i spetsen som erbjuder överdrag på husbilssäten i form av ullplädar. Ullbädden levererar också stolsdynor, morgonrockar, tofflor, barnåkpåsar m.m. Se mer
https://www.ullbadden.se/sv/artiklar/inredning-husbilen/index.html

Wifi.se vill tacka Solhem Husbil med personal för en trevlig mässa!