Du som önskar ett mobilt bredband för internet kan antingen teckna ett abonnemang eller beställa ett kontantkort mobilt internet. Ett kontantkort innebär att du fyller på en surfmängd för en viss period som du kan använda perioden ut. Normalt gäller kontantkort mobilt internet i en månad men hos Wifi.se gäller surfen i 12 månader.

Wifi.se erbjuder kontantkort mobilt internet till förmånliga priser utan abonnemang och bindningstider. Dessa kort fungerar i Sverige och i hela Europa (EU/EES) och kan användas och disponeras som man önskar under 12 månader. Det finns fyra olika surfpotter att välja mellan, 100 GB, 250 GB, 500 GB och hela 1000 GB. Det finns inga månatliga begränsningar utan man kan använda hur mycket man vill per månad. Skulle man åka in i ett land som inte ingår i EU/EES så slutar kortet automatiskt att fungera. Man kan alltså inte bli efterfakturerad. Hos Wifi.se kan du spara din surf i 12 månader och förlorar inte ditt nummer om du väljer att vänta mellan påfyllningarna.

Skillnaden mot ett traditionellt abonnemang är att du inte binder dig att betala varje månad. I stället kan du fylla på kontantkort mobilt internet med surf när du behöver det. Behöver du ingen surf på ett tag kan du bara låta bli att fylla på det. Kontantkort mobilt internet är alltså ett mer flexibelt alternativ till att teckna ett abonnemang för mobilt bredband.

Fördelar med kontantkort mobilt internet

• Om du inte använder så mycket surf. Surfar du lite mindre eller surfar oregelbundet är kontantkort mobilt internet den bästa lösningen. Då kan du välja och ändra surfmängden efter hur mycket du använder.
• Om du vill kunna byta fritt. Till skillnad från abonnemang har kontantkort mobilt internet ingen bindningstid. Du väljer varje ny period om du vill fylla på kontantkortet eller inte. Det gör det lättare att byta prisplan eller till och med operatör om du skulle vilja.
• Om du vill ha koll på dina kostnader. Eftersom du själv fyller på kontantkortet med surf, vet du precis vad du betalar varje period.
• Om du inte har fast inkomst. Kontantkort mobilt internet kan vara bättre om du inte har fast inkomst. Då betalar du bara för den surf du vill ha och den du använder. Fast inkomst är ofta ett krav för abonnemang, och då betalar du oavsett om du använder surfen eller inte.
• Om du har en husbil, husvagn, båt eller fritidshus som du endast använder säsongsvis.
• Om du reser både i Sverige och i Europa och vill surfa på samma sätt oavsett var du är.

Kontantkort mobilt internet som Wifi.se erbjuder är unika. Ingen annan operatör har liknande lösning som fungerar i hela Europa (EU/EES) på samma villkor som i Sverige. Välkommen att kontakta oss om det finns frågor!