Teltonika RUT950 är en snabb och robust router med inbyggd switch. Dubbla SIM-platser, wifi och en rad funktioner för att säkerställa att routern är online. Teltonika RUT950 är en populär grundläggande 4G-router med tunnelprotokoll (VPN, GRE m fl) som kan erbjuda säker uppkoppling. Routern har SNMP för fjärrövervakning och finns med övervakningsprogram. Täckningen indikeras med lysdioder på routerns front.

Wifi
Dubbla SIM-platser
Switch med fyra portar
Metallkapsling

Teltonika RUT950 har 3st LAN-portar för anslutning till dator/skrivare eller annat. 1st WAN-port för anslutning av till exempel ADSL-modem eller liknande ökar tillförlitligheten. Går ADSL-uppkopplingen ner så tar 3G/4G automatiskt över. Routern har två platser för SIM-kort, routern kan alternera mellan SIM-korten baserat på tillgänglighet.

Kan bryggas för att ge publika IP från mobila bredbandet till en underliggande enhet, till exempel dator eller router.

Teltonika RUT950 har inbyggt trådlöst nätverk och stödjer senaste 802.11n standard och är fullt bakåtkompatibel med äldre enheter. Rekommenderas till att användas i miljöer där stabil drift är ett måste. Tillsammans med dess professionella funktioner och skalbarhet gör den ett lika bra jobb i industrimiljö, rörande fordon, handelsmiljöer eller till fastighetsautomation med mera.

Teltonika erbjuder ett brett utbud av nätverksprodukter som är inriktade på att förbättra och berika företagsnätverk https://teltonika-iot-group.com/

 

Vilka är fördelarna med Teltonika RUT950?

Teltonika RUT950 är en mycket pålitlig och säker LTE-router för professionellt användande. Routern levererar högpresterande, missionskritisk cellulär kommunikation. Teltonika RUT950 är utrustad med anslutningsredundans genom dubbla SIM-kort. Externa antennkontakter gör det möjligt att fästa önskade antenner och enkelt hitta den bästa signalplatsen.

Upp till 100 samtidiga anslutningar
IEEE 802.11b/g/n
2 SIM-kort, auto-switch cases
4G (LTE) – Katt 4 upp till 150 Mbps, 3G – Upp till 42 Mbps, 2G – Upp till 236,8 kbps.
1 x WAN (kan konfigureras till LAN) 10/100 Mbps, 3 x LAN-portar, 10/100 Mbps

Teltonika RUT950 har en statusindikeringsdiod samt fem lysdioder för indikering av mottagen signal. Routern har dubbla wifi-antenner och dubbla LTE-antenner som medföljer vid leverans, de här kan bytas mot kraftigare antenner om behov uppstår. Routern levereras också med fäste för DIN-skena och nätaggregat som standard.

Teltonika RUT950 har en rad inbyggda nätverksfunktioner och funktioner för automatisk omstart om routern tappar kontakt med omvärlden. Det är även möjligt att starta om enheten på distans via SMS. Routern har en loggfunktion vilket underlättar uppföljning av driftsprestanda. Routern kan även övervakas via såväl SNMP som SNMP trap.

Produkten är byggd för att vara så stabil och driftsäker som möjligt. En inbyggd watchdog kontrollerar såväl hårdvara som mjukvara och kan starta om routern om till exempel nätåtkomst skulle tappas. Du kan även starta om den via sms. Möjlighet finns även till att koppla in en extra internetkälla förutom 3G/4G. Du väljer själv vilken som är primär, och går den ena ner tar den andra automatiskt över.

Simkortet stoppas in bakom en lucka som skruvas fast, för att förhindra att SIM-kort av misstag råkas ta ut.

Du kan hitta Teltonika RUT950 och alla våra andra Teltonika produkter här:
http://wifi.se/var-router/