Med Wifi.se kan du surfa med mobilt bredband i Spanien, Sverige och övriga Europa (EU/EES). Wifi.se erbjuder ett snabbt mobilt bredband i Spanien som fungerar lika bra i Sverige som också övriga Europa (EU/EES).

Med mobilt bredband har Du alltid Internet, fast att du kan ta det med dig Ditt mobila bredband till Spanien eller vart Du vill. Flexibelt, eller hur? Det betyder att du själv kan bestämma var du ska arbeta, eller låta dig underhållas – något som känns extra viktigt just nu. Själva mobila bredbandet i tex Spanien innebär att du surfar på 4G-nätet genom ett sim-kort. Enklast stoppar du sim-kortet i en router som sedan hela familjen kan koppla upp sig mot med sina mobiler, surfplattor och datorer.

Med mobilt bredband menas att all datatrafik skickas via mobilnätet med i första hand 4G-teknik, eller LTE (Long Term Evolution) som det också kallas. Det betyder att du kan ta med dig det mobila bredbandet till Spanien, eller vart du vill, och det går riktigt snabbt – ofta snabbare än med ADSL-baserat fast bredband. Normalhastigheten är 10-50 Mbit/s, vilket räcker för allt från surf och onlinespel till streamad film i HD-kvalitet.

Du som har ett semesterboende i exempelvis Spanien, Frankrike eller Portugal och betalar internet varje månad, varför inte ta med routern dit så slipper du dyra månadsfakturor. Med vårt paket kan du surfa i hela Europa (EU/EES).

Wifi.se är en egen operatör och du kan välja enbart SIM-kort om du redan har en router eller ett routerpaket med SIM-kort. De erbjuder även takantenn för snabbare och stabilare uppkoppling.

Med mobilt bredband i Spanien av Wifi.se surfar du utan extra kostnad inom EU och EES. Andra operatörer erbjuder också mobila bredband som du även kan använda utomlands men där är bara en ytterst liten del av surfen roaming. Hos Wifi.se är all surf roaming vilket gör att Du kan välja om Du vill använda det i Sverige eller mobilt bredband i Spanien eller övriga länder i Europa (EU/EES)

Kontakta gärna Wifi.se om Du har frågor eller vill ha mer information www.wifi.se