Med Wifi.se kan du surfa med mobilt bredband i Portugal, Sverige och övriga Europa (EU/EES). Wifi.se erbjuder ett snabbt mobilt bredband i Portugal som fungerar lika bra i Sverige som också övriga Europa (EU/EES).

Med mobilt bredband menas att all datatrafik skickas via mobilnätet med i första hand 4G-teknik, eller LTE (Long Term Evolution) som det också kallas. Det betyder att du kan ta med dig det mobila bredbandet till Portugal, eller vart du vill, och det går riktigt snabbt – ofta snabbare än med ADSL-baserat fast bredband. Normalhastigheten är 10-50 Mbit/s, vilket räcker för allt från surf och onlinespel till streamad film i HD-kvalitet.

Vissa mobila bredband går att använda utomlands. Det kan dock bli väldigt dyrt att använda ett sådant mobilt bredband utomlands. Med vissa mobila bredband kan du surfa några få gigabyte utan extra kostnad i EU- och EES-länder. Passerar Du den mängden kan det dock bli hutlöst dyrt. Operatörerna som tillåter surf utomlands begränsar din surfmängd maximalt när du befinner dig på resan.

Med mobilt bredband av Wifi.se har Du alltid Internet, fast att du kan ta det med dig Ditt mobila bredband till Portugal eller vart Du vill. Underbart, eller hur? Det betyder att du själv kan bestämma var du ska arbeta, eller låta dig underhållas – något som känns extra viktigt just nu. Själva mobila bredbandet i exempelvis Portugal innebär att du surfar på 4G-nätet genom ett sim-kort. Enklast stoppar du sim-kortet i en router som sedan hela familjen kan koppla upp sig mot med sina mobiler, surfplattor och datorer.

Du som har ett semesterboende i exempelvis Portugal och betalar för bredband varje månad, varför inte ta med routern dit så slipper du dyra månadsfakturor. Med vårt paket kan du surfa i Portugal och i hela Europa (EU/EES).

Wifi.se är en egen operatör och du kan välja enbart SIM-kort om du redan har en router eller ett routerpaket med SIM-kort. De erbjuder även takantenn för snabbare och stabilare uppkoppling.

Med mobilt bredband i Portugal av Wifi.se surfar du utan extra kostnad inom EU och EES. Andra operatörer erbjuder också mobila bredband som du även kan använda utomlands men där är bara en ytterst liten del av surfen roaming. Hos Wifi.se är ALL surf roaming vilket gör att Du kan välja om Du vill använda det i Sverige eller mobilt bredband i Portugal eller övriga länder i Europa (EU/EES)

Kontakta gärna Wifi.se om Du har frågor eller vill ha mer information www.wifi.se