Ett nytt år står för dörren och 2021 går snart till historien. Mycket har hänt under året. Vi är stolta över att vi 2021 blev en egen teleoperatör som erbjuder mobilt bredband som fungerar på samma sätt i Sverige som övriga Europa (EU/EES).
Vi är mycket glada att vara först i Europa med att erbjuda ett mobilt bredband där kunden kan disponera sin surf fritt under tolv månader utan abonnemang eller månadskostnader.Vi lever i en digital värld
Vi hoppas att 2022 ska bli ett bra år. I och med pandemin har såväl ung som gammal förstått vikten av alltid vara uppkopplad för att hålla kontakt med släkt och vänner, se på TV samt att skola och utbildning mycket har styrts digitalt. Vem vet hur framtiden ser ut. Men att vi alla kan spå en framtid att internet är en nödvändighet i vår vardag är en självklarhet.

Vad händer 2022?
Vi förutspår att 2022 kommer bli ett än mer digitalt år än 2021. Nu börjar även smarta hem ta fart där man styr värme, lyse, kameror från vilken plats som helst på jorden. Vi tror att 2022 är året då både sommarstugan, båten och husbilen alltid kommer vara uppkopplade med ett stabilt internet.

Vi kommer självklart ligga i framkant i utvecklingen då vi kommer lansera nya produkter med allt från routrar, antenner, applikationer till andra tekniska lösningar som gör att allt ska gå smidigare smartare och snabbare för dig som kund. Håll utkik!

Vi på Wifi.se vill tacka alla våra härliga kunder för det gångna året och vill önska alla ett riktigt gott nytt år!

Wifi.se