Det har blivit mer och mer populärt för svenskarna att semestra i Norge. Wifi.se erbjuder mobilt bredband i Norge för att semestern ska bli just så bra som man önskar sig 😊

Midnattssolens land Norge, med de majestätiska fjordarna, vackra fjällen, öde stränderna, charmiga kuststäderna som ligger i en vacker förening med de stora skogarna och den vackra gröna naturen. Här finns en mängd olika möjligheter för alla smaker. Ni kan njuta av den fantastiska naturen, åka på en storstadssemester till Oslo, en romantisk weekend för två till Bergen eller på en aktiv familjesemester.

Företaget Wifi.se levererar mobilt bredband i Norge genom ett specialanpassat ”abonnemang” där man betalar en engångssumma per år. I summan ingår en surfpott på 100, 250 eller 500 eller 1000 GB som kan användas inom EU och EES-länderna under ett års tid. I ”abonnemanget” kan du använda hela surfpotten av mobilt bredband i Norge, Sverige eller utomlands om så önskas.

Med mobilt bredband i Norge av Wifi.se surfar du utan extra kostnad inom EU och EES. Många andra operatörer erbjuder också mobila bredband som du även kan använda utomlands men där är bara en ytterst liten del av surfen roaming. Hos Wifi.se är ALL surf roaming vilket gör att Du kan välja om Du vill använda mobilt bredband i Norge, Sverige eller övriga länder i Europa (EU/EES).

För Dig som söker efter en snabb och säker wifi-lösning för din husbil, husvagn, båt, bil, fritidshus eller campingplats som fungerar i Europa passar Wifi.se. Wifi.se erbjuder ett snabbt mobilt bredband som fungerar lika bra i Sverige som i Europa (EU/EES). Du betalar bara en gång per år och gör en årsladdning som gäller i hela 365 dagar.

Surfkorten från Wifi.se innehåller inga abonnemang eller bindningstider. Man skaffar en surfpott i förväg och kan sedan använda och disponera sin surf som man önskar under året. Mycket bra för den som endast nyttjar sin husbil, husvagn, fritidshus eller båt säsongsvis. Det tillkommer inga andra kostnader och skulle man behöva fylla på sin surfpott går det givetvis bra, och då till samma pris. All surf fungerar i EU/EES.

Således är den internetlösningen för mobilt bredband i Norge som Wifi.se tagit fram helt unik, och passar för dig som har husbil, husvagn, fritidshus eller båt, i form av en wifi router med 4G surf. Det är en professionell router för snabbt internet som kopplas direkt till batterisystemet. Du kan enkelt koppla in den själv med en separat 12 volts kabel. Så länge du har batteri finns internet. Man kan även ansluta routern till 230 volt med en strömkabel.

Välkommen att kontakta oss om Ni har frågor!