Att resa med husbil med internet i Europa är ett fantastiskt sätt att såväl uppleva natur och kultur i den spännande och intressanta världsdel där vi lever som att också samtidigt kunna maila, se på TV och uträtta nödvändiga ärenden.

När man åker husbil i Europa är man fri att resa dit man vill, och man kan när som helst ändra rutt utifrån väder eller nya idéer under resans gång. Man ser inte bara de stora destinationerna, utan har också möjlighet att stanna vid alla små pittoreska städer och hemliga stränder, långt från charterdestinationernas största hotell.

Att färdas med husbil med internet i Europa gör resan smidig, vägstandarden är bra på de flesta håll och ofta märks gränserna knappt. Samtidigt har det på senare tid blivit lite mer krångligt att hålla reda på regler kring vägavgifter och miljözoner. Nästan alla länder har egna regler och därför är det bäst att kolla upp exakt vad som gäller i just de länder man planerar att resa till. Husbil med internet i Europa är därför behövligt.

Ett välfungerande internet underlättar resandet avsevärt. I de svåra tider vi nu lever i är det extra viktigt att alltid vara uppkopplad. Även om vi är hemma, i husbilen eller i husvagnen. Idag är Internet inte bara en rolig grej som är bra att ha, utan en trygghetsfaktor, oavsett om man är gammal eller ung. Husbil med internet i Europa är därför en nödvändighet.

Wifi.se är Sveriges största leverantör för wifi i husbilar och husvagnar. Under tre års tid har de arbetat fram en optimal lösning med både router och specialanpassat abonnemang för husbilar och husvagnar. De startade i Spanien och lanserade sedan förra sommaren sin service i Sverige i samband med Elmiamässan 2019.

Wifi.se erbjuder en unik lösning för den som önskar husbil med internet i Europa, i form av en wifi router med 4G surf. Det är en professionell router för snabbt internet som kopplas direkt till bilens batterisystem. Man kan enkelt koppla in den själv med en separat 12 volts kabel. Så länge du har batteri i husbilen finns internet ombord. Man kan även ansluta routern till 220 volt med en strömkabel. Det finns inga begränsningar hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp.

Fram tills nu har de restriktioner som utfärdats av olika regeringar runtom i Europa i princip inneburit att husbilsturismen stått helt still. Vissa campingar har stängts ner helt. Om man har en husbilsresa planerad bär man själv att ansvar för att kolla upp vad som är öppet och inte. Hittills har vissa husbilsresenärer skickats hem om de befunnit sig utomlands. Norge har till exempel beslutat sig för att stänga sina gränser för all turism. I Spanien och Portugal är campingarna stängda och de svenskar som befunnit sig i de länderna har fått hitta andra lösningar än just husbilsboende.

Nu går vi dock mot bättre tider och mer och mer öppnas upp. Många är redan i full gång med reseplanering. Husbil med internet i Europa är en smart investering. För mer information se www.wifi.se