Husbil och husvagn förknippas ofta med semester och avkoppling. Men många arbetar också från sina fritidsfordon. Då är det särskilt viktigt med en stabil internetuppkoppling. På campingplatser är ofta internet svagt. Det optimala är då att sätta en 5G antenn på taket av husbilen (Som klarar alla band 2G/3G/4G/5G). Antenner utsätts för stora påfrestningar från sol, regn, snö, is och blåst, det gör att man måste välja en 5G antenn för sin husbil/husvagn med bra kvalitet.

 

Oavsett om man är i Sverige eller i Europa är ofta behovet stort av en 5G antenn för sin husbil/husvagn. Det är då viktigt att välja rätt antenn.

 

Bra kvalitet av en 5G antenn för husbilen/husvagnen utgörs av att den är robust, snabb och klarar alla frekvenser. Då har man också gjort en investering för framtiden då man inte behöver byta 5G antenn för sin husbil/husvagn om routern uppgraderas i framtiden.

 

Vi på Wifi.se rekommenderar en 5G antenn för husbil/husvagn som vi själva har tagit fram på marknaden då vi såg behov och inte var riktigt nöjda med de som fanns. Den vi erbjuder är en rundstrålande mimoantenn som fungerar för alla bandbredder, 2G/3G/4G/5G.

 

Antennen är lite större än vanliga runda antenner, men ett större antennelement ger starkare mottagning och sändning. Storleken är ändå hyfsat liten, endast 13 centimeter i diameter och 5 centimeter hög.

 

Antennen är IP-68 certifierad, vilket betyder att den är vattentät och klarar att bli helt dränkt. Den klarar såväl kyla som värme, från temperaturer på -40 grader kallt till +85 grader varmt.

 

En stor fördel är man inte behöver borra hål i taket som krävs vid vissa andra antenner. Antennen har SMA-kontakter som kopplas direkt till routern. Den levereras med 3M supertejp och kan endast monteras på en ren och slät yta. Är ytan lite ojämn rekommenderar vi att man limmar.

 

Wifi.se erbjuder specialanpassade internetlösningar för husbilar och husvagnar som kan användas i hela Europa (EU/EES). All surf är roaming och man kan välja med eller utan router. Idag är det en nödvändighet med ett välfungerande internet såväl hemma som i husbilen. Oavsett om man vill arbeta eller relaxa. Wifi.se erbjuder alltid support på telefon eller mail. Vi finns för kunden!