I hemnätverk finns vanligtvis en trådlös anslutningsmöjlighet. Den kallas wifi (Wireless Fidelity) eller WLAN (Wireless Local Area Network) och använder radiovågor på 2,4 GHz- eller 5 GHz-bandet.

Den snabba utvecklingen av den trådlösa kommunikationens hastighet har gjort tekniken till en möjlig ersättare till den traditionella nätverkskabeln. Kabeltrassel undviks och inga kabeldragningar genom väggar behöver göras. Det finns många fördelar med wifi. Wifi.se erbjuder en ny flexibel wifilösning med en professionell router för dig som ofta vistas på resande fot, som har fritidshus, båt, bil, husvagn och husbil. Vi levererar mobilt bredband med abonnemang som är specialanpassat för transportindustrin, tillsammans med en 4G router. Abonnemanget är särskilt framtaget för dig som vill vara ständigt uppkopplad och där du bara betalar för den surf du använder. Din surfpott sparas i ett helt år.

Produkter med wifi kan idag göra allt från att skicka e-mail till att streama TV och koppla upp videokonferenser med utlandet. Den kan även länka dig till internet från motorvägen eller i korridoren på jobbet. Produkter för alla dessa behov kommer i många gestalter och former för att tillgodose alla dina behov och en del för så lite som några tior. Wifi.se har en wifilösning som ersätter parabol och TV-antenn som gör att du kan streama hur mycket du vill. Hela familjen kan vara uppkopplade samtidigt och du behöver aldrig oroa dig för att något inte ska fungera. Hela 50 enheter kan vara uppkopplade samtidigt.

Vilka är då fördelarna med wifi?

Vilka är fördelarna med att skaffa wifi? En mycket viktig anledning för många, är priset. Kretsarna är mycket prisvärda varför många tillverkare kan erbjuda produkter med stöd för det här. En annan anledning är att det är just trådlöst. Du kan röra dig fritt i ditt hem och du behöver inte sätta dig vid skrivbordet och slå på PC:n om du vill veta hur det kommer sluta i din favoritserie på Netflix. Med ett väl fungerande nätverk inkluderat wifi blir det enkelt att koppla upp sig trådlöst mot telefon, dator eller andra mobila enheter. Oavsett om du befinner dig i hemmet, på jobbet, på café eller i ett flygplan kan du läsa din e-mail, streama TV eller delta i videokonferenser utan problem. En annan fördel är roaming. Wifi erbjuder klienterna att röra sig mellan flera accesspunkter utan att tappa sin koppling mot nätverket, så kallad roaming.

Wifi.se har tagit fram det mest kostnadseffektiva och användarvänliga abonnemang som passar för dig som är på språng. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor om wifi och om fördelarna med wifi.

Skaffa wifi här: http://wifi.se/