WIFI I TRANSPORTBILEN

Vi erbjuder en unik internetlösning för för dig som har transportbil i form av en wifi router med 4G surf. Våra routrar är framtagna för professionellt bruk. Routrarna innefattar 4G-uppkoppling, wifi och andra funktioner speciellt anpassade för din transportbil.
Vi erbjuder prisvärda dataplaner vilket medför att du alltid är uppkopplad när du är i och utanför bilen. Du behöver aldrig använda din telefon som hotspot utan har ett snabbt och pålitligt internet i och närheten av din transportbil.

Alla routrar levereras med 4G SIM, kablage, antenn med valfritt abonnemang. Routern klarar temperaturer från minus 50 grader till plus 70 grader. Det vill säga, en ren proffsrouter och som passar i miljöer med hård påfrestning och fungerar även i din transportbil när det är 40 minusgrader ute.

Fördelar med Internet i din transportbil

  • Alltid uppkopplad

  • Koppla snabbt upp din dator eller padda

  • Betala bara för den surf du använder

  • Perfekt för professionella miljöer

VAD VÄNTAR DU PÅ? SKAFFA WIFI TILL DIN TRANSPORTBIL IDAG

Wifi.se – Vi erbjuder router & abonnemang där alltid har din surf kvar i 12 månader.

KÖP NU

VILKEN WIFI-LÖSNING PASSAR MIG?

Här kan du läsa och få lite mer information om hur mycket data du behöver

LÄS MER

INSTALLATION I TRANSPORTBIL

Installationen kan göras själv genom att bara koppla in en 12 volt kabel. Routern kan placeras var som helst i transportbilen. Räckvidden är mycket god. Det kan även göras av fackman då man kopplar routern direkt till batteriet. Routern levereras med kablage, antenner och montagedetaljer.

Följ wifi.se ​​på Facebook

För inspiration & nyheter