Teltonika RUT850 är enkel fordonsrouter som levererar med hög prestanda. Extern SIM-port och möjlighet att enkelt koppla in externa antenner för bästa möjliga signal, från ett läge till ett annat.

Teltonika RUT850 är med andra ord en kompakt 4G router med wifi och GPS anpassad för fordonsmontage. En router som erbjuder kompakta yttermått och enkel installation i allehanda fordon. Teltonika RUT850 är en 4G router främst avsedd för fordonsmontage och gör det möjligt att skapa ett lokalt wifinätverk i fordon. Levereras vanligtvis med kablage, antenner och montagedetaljer.

Teltonika RUT850 är en kompakt router speciellt användbar för installation i fordon. En 4G router som kan användas för snabb uppkoppling av wifi-enheter i bilar, bussar och andra fordon, med en av marknadens lättaste installationsprocedurer.

Teltonika erbjuder ett brett utbud av nätverksprodukter som är inriktade på att förbättra och berika företagsnätverk https://teltonika-iot-group.com/

 

För vem passar Teltonika RUT850?

RUT850 är framtagen för fordonsmontage men passar även i andra applikationer där man söker en kompakt router som erbjuder wifi och är lätt att installera. Om man tittar på installation i fordon så finns en rad applikationer med behov av en stabil uppkoppling i många situationer. Det kan vara fordon för persontransporter där passagerare skall dela på en internetuppkoppling eller kommersiella fordon där handdator, skrivare och annan utrustning skall kopplas upp mot internet.
Teltonika RUT850 är en kompakt och slank LTE trådlös router. Den stödjer senaste IEEE802.11n och IEEE802.11b/g WLAN-standarderna och ger trådlös överföring och mottagningshastighet upp till 150 Mbps. LTE – upp till 150 Mbps DL och 50 Mbps UL.

4G (LTE) – Katt 4 upp till 150 Mbps, 3G – Upp till 42 Mbps, 2G – Upp till 236,8 kbps.
IEEE 802.11b/g/n, åtkomstpunkt (AP), Station (STA)
Upp till 80 samtidiga anslutningar
Atheros Hornet, MIPS 74Kc, 550MHz, 64MB, DDR2, 16MB SPI Flash
WPA2-Enterprise
2 x RG174 kontakter för LTE
GPS-antenn

Inbyggd GPS
Teltonika RUT850 har inbyggd GPS och stöd för GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo och QZSS koordinater, koordinater kan hämtas via WebUI eller SMS alternativt Teltonikas RMS eller TAVL.

Du kan hitta Teltonika RUT850 och alla våra andra Teltonika produkter här:
http://wifi.se/var-router/