RUT850 är framtagen för fordonsmontage men passar även i andra applikationer där man söker en kompakt router som erbjuder wifi och är lätt att installera. Om man ser på installation i fordon så finns en rad applikationer med behov av en stabil uppkoppling i många situationer. Det kan vara fordon för persontransporter där passagerare skall dela på en Internetuppkoppling eller kommersiella fordon där handdator, skrivare och annan utrustning skall kopplas upp mot Internet.

Vi på Caravan Router erbjuder ett abonnemang där det är möjligt att koppla upp många användare till samma abonnemang. Det går med lätthet att koppla upp tio enheter. Nu kan hela familjen surfa samtidigt och dygnet runt. Oavsett om Du vill mejla eller ströGoogla eller om Du vill streama serier, musik eller film.

Hos oss slipper Du allt onödigt krångel som bindningstider, rörliga priser och kluriga fakturor. Fri surf ingår och Du kan använda det dygnet runt så mycket Du vill. Vårt abonnemang är snabbt, billigt och enkelt.

Alla våra routerlösningar innehåller obegränsad surf i Sverige. Med andra ord kan Du surfa, streama och kolla på TV så mycket Du vill. Vi vill att Du ska kunna dela med Dig oavsett om Du är på konferens i Åre med jobbet, sommarsemester på Gotland eller bilresa längs höga kusten. Vårt nät täcker nästan 100 procent av Sveriges befolkning.

Om Du har ett abonnemang med begränsad datavolym och förbrukat denna volym så uppnås en lägre hastighet. Om Du har ett abonnemang med begränsad hastighet så är det inte möjligt att uppnå en högre hastighet. Hos oss behöver Du inte tänka på det då all surf är obegränsad.

Vilken mobiltelefon, surfplatta, modem eller router Du använder har betydelse för hur Du upplever täckning och hastighet. På platser där Du saknar täckning men har tillgång till WiFi kan Du använda mobilen som vanligt om Du har ett abonnemang som stödjer 4G.

Det kan gå att förbättra möjligheterna att ringa och surfa genom att använda så kallad handsfree (sladd med hörlurar och mikrofon) eller en extern antenn. Möjligheten kan också förbättras ytterligare om mobiltelefonen ligger fritt istället för att den hålls i handen eller ligger i en ficka eller i en väska.

Installationen görs av en professionell fackman. Det är viktigt att routern kopplas på rätt sätt och att den sitter på rätt plats. Er husbilsförsäljare eller verkstad hjälper Er.

Vi vill att Du ska känna Dig fri på Din resa och utan några begränsningar. Vi har därför tagit fram det mest kostnadseffektiva och användarvänliga abonnemanget just för Dig.