En pryl som blivit allt vanligare i trädgården är robotgräsklippare. Det är såväl skönt och ger en frihet samt ger bättre kvalitet på gräsmattan.

Nu när sommaren står för dörren är här är det många som börjar fundera på att införskaffa en robotgräsklippare. Kanske har du redan köpt en? Kanske står det på ”att göra-listan”?

Fördelen med robotgräsklipparen är att du får mer tid över till annat och slipper stressen att du måste klippa gräset, istället sker det helt automatiskt. Du slipper även oroa dig för regniga dagar eftersom klipparen håller koll på gräset dygnet runt. Har robotgräsklipparen även wifi kan du styra den på distans samt även se om den har fastnat eller slutat fungera. Något som är att föredra.

Vi på Wifi.se rekommenderar alltid att införskaffa sig en robotgräsklippare med wifi. Dock har inte alla tillgängligt wifi just där gräsmattan är belägen, eller kanske inte på landet överhuvudtaget då man bara är där på sommaren. Vi på Wifi.se erbjuder en bra och prisvärd router som har lång räckvidd vilket gör att du har koll på din robotgräsklippare 24/7. Du kommer även få tillgång till Internet och wifi i övrigt. Vissa lyxigare robotgräsklippsmodeller har även uttag för SIM-kort i kontroll- och styrningssyfte. Våra SIM-kort passar utmärkt för detta ändamål.

Vi på Wifi.se ser inga nackdelar med en robotgräsklippare förutom att du möjligen förlorar lite motion 🙂 Robotgräsklippare har också mycket låg energiförbrukning och därmed minimal påverkan på din elförbrukning. En annan fördel är att kort gräs minskar antalet fästingar i trädgården.

I takt med att priserna på robotgräsklippare sjunker och dess kompetens ökar, med tex inbyggt wifi, får fler och fler upp ögonen för denna fantastiska pryl. Vem vill inte ha en behändig och lydig betjänt som håller gräsmattan välklippt utan att man själv behöver lyfta ett finger?

Har du frågor om wifi till din robotgräsklippare, kontakta oss gärna på telefon: 08-20 21 05 eller maila oss på info@wifi.se.