WIFI.SE GER DIG SVENSK TV PÅ DIN RESA VAR DU ÄN BEFINNER DIG I EUROPA (EU/EES)

 

Husbilssemester är mer populärt än någonsin förr. Så populärt att det var mer än 1 miljon husbilsnätter på campingplatserna i Sverige förra året.

Du som åker utomlands med husbilen/husvagnen vill såklart inte missa dina favoritsportsevenemang och älsklingsserier. Att titta på TV i husbilen med Wifi.se kan du titta på alla svenska kanaler utomlands, vart du än befinner dig, oavsett vilket land du är i Europa (EU/EES). Så länge du har ström kan du titta, streama och ladda ner svensk TV i husbilen/husvagnen. Installera Internet med Wifi´s routerpaket på mindre än en minut.

Wifi.se kan förändra ditt liv och framförallt din husbilssemester till det positiva! Du får tillgång till svensk TV vart som helst i Europa (EU/EES). Du kan fortsätta att hålla dig uppdaterad med de senaste inom TV och kultur i Europas länder oavsett vart du befinner dig. Streama TV i husbilen vart du än åker i Europa.

Wifi.se gör det möjligt för användare att se TV från Sverige, var du än befinner dig i Europa (EU/EES). På så sätt kan du hålla dig ajour till din kultur och alltid vara uppdaterad om vad som händer i Sverige. Vi tror att alla svenskar har rätt att få tillgång till svensk TV oavsett var vi än befinner oss i Europa (EU/EES).
Wifi.se erbjuder en snabb och säker wifi-lösning för din husbil, husvagn, båt, bil, fritidshus eller campingplats och fungerar i Sverige och hela Europa (EU/EES).
Wifi.se ger oss ett snabbt mobilt bredband där man endast betalar bara en gång per år och gör en årsladdning som gäller i hela 365 dagar! Man kan således använda och disponera sin surf som man önskar under året. Välj mellan 100 GB, 250 GB, 500 GB eller hela 1000 GB.
Sluta oroa dig för att din surf eller roaming tar slut. Surfa när och var du vill!

Att ha tillgång till svensk TV i husbilen är ett måste, särskilt om man har barn!

Ha en riktigt härlig husbilssemester 😊