Med Wifi.se kan du surfa i såväl Sverige som övriga Europa (EU/EES). Wifi.se erbjuder ett snabbt mobilt bredband som fungerar lika bra i Sverige som i Europa (EU/EES). Du betalar bara en gång per år och gör en årsladdning som gäller i hela 365 dagar! Välj mellan 100 GB, 250 GB, 500 GB eller hela 1000 GB. Fungerar lika bra för husbil, husvagn, båt eller fritidshus.

Du som har ett semesterboende i exempelvis Spanien, Frankrike eller Portugal och betalar internet varje månad, varför inte ta med routern dit så slipper du dyra månadsfakturor. Med vårt paket kan du surfa i hela Europa (EU/EES).

Med Wifi.se gäller all surf i 12 månader och inkluderar surf i såväl Sverige som också hela EU/EES (Ett helt nytt koncept för Europa). Det här går inte att jämföra med andra operatörer där din surf/roaming endast gäller en månad. Behöver du sedan köpa till mer roaming är det otroligt dyrt hos dessa operatörer. Hos Wifi.se betalar du alltid samma pris.

Nu kan du alltid vara uppkopplad vart du än befinner dig och ditt internet fungerar lika bra i Sverige som utomlands.
Även om du har ett så kallat obegränsat/unlimited abonnemang i Sverige så är endast en liten del av det roaming. Varför är det så? Jo för att roaming är väldigt dyrt. Vi vill därför påstå att vi erbjuder ett av Europas absolut billigaste roamingpaket.

Vår internetlösning innebär att du aldrig kommer vara utan internet även om dina andra telefoner skulle ta slut på surf. En säkerhets och bekvämlighetsfaktor vilket gör att din wifi alltid fungerar. Många kompletterar med så kallade ”tvillingkort” till sina nuvarande abonnemang.

Vilka är fördelarna med en bredbandslösning från Wifi.se?

• Inga abonnemang eller bindningstider
• Inga månadsfakturor
• Fungerar i Sverige och hela EU/EES
• Enkel installation
• Kan disponeras fritt i 12 månader
• Ta med dig routern var du vill