Idag är det premiär för ett helt nytt magasin som släpps online, Allt om husbilen. Vi gratulerar till den här fantastiska websidan som vi tror kommer komma till nytta för många framöver.

Allt om husbilen.se är en portal för alla husbilsintresserade. Här testas nya och begagnade husbilar och diverse tillbehör. Ett omfattande testbibliotek som alla har tillgång till genom att bara klicka sig fram.

Det här är en sida för alla som har en husbil, vill byta husbil, planerar att köpa sin första husbil, är nyfikna eller helt enkelt alla som gillar idén med husbil. Självklart är det helt utan kostnad eller krav på medlemskap.

Sidan är utformad av några av de mest erfarna inom branschen. Det är även de som ligger bakom Husbilsskolan som fungerar som husbilskonsult för sina medlemmar.

Wifi.se och Alltomhusbilen.se har valt bli samarbetspartners, i synnerhet gällande frågor om internet och wifiuppkoppling i husbilen.

Allt om husbilen kan man även finna på mässor runt om i landet. De reser också runt och besöker husbilsfabriker och andra intressanta platser för att hålla sig à jour med det senaste inom husbilsindustrin.

Allt om husbilen spenderar även tid på verkstaden för att lära sig hur man lagar husbilar, monterar tillbehör och uppgraderar chassiet för bekvämare färd.

De besitter stor kunskap inom området och kan därför vara till stor hjälp för den som önskar.

 

Vi på Wifi.se gillar Allt om husbilen och önskar all lycka på färden.

 

För mer information se www.alltomhusbilen.se