I husbilsvärlden händer det mycket spännande. 18-20 mars finner Du Kistamässans första och största husbilsmässa, Husbil 2022 Stockholm. Här hittar Du inte bara de största husbilsmärkena som till exempel McLouis, Eura Mobil, Karmann Mobil, Bürstner, Laika, Carthago, Vantourer, LMC, Pilote, Le Voyageur och Chausson utan också ett brett utbud av utställare av campingtillbehör, resetips och flera hjälpmedel för ett bättre campingliv. De presenterar också husvagnsmärket Caravelair för första gången i Sverige.

Wif.se kommer självklart att delta i Husbil 2022 Stockholm på Kistamässan och erbjuda våra skräddarsydda bredbandslösningar till husbilsägare. Ett wifi som fungerar i Sverige och hela Europa (EU/EES). Just uppmärksammat på senare tid är att våra lösningar också ersätter de numera forna parabolerna. Genom en svensk IP-adress kan Du hålla Dig uppdaterad med svenska nyheter och se alla Dina favoritserier på resan genom Europa (EU/EES). Wifi.se erbjuder även routrar och takantenner. Allt för bästa uppkoppling och täckning. Detta för att Du som husbilsresenär ska kunna leva som hemma även under resan.

Förutom husbilar, husvagnar och allt däremellan kommer det på Husbil 2022 Stockholm på Kistamässan även finnas ett antal föreläsningar om husbilslivet. Med fyra olika föreläsningar om dagen får man helt kostnadsfri hjälp i campingdjungeln. En del är kanske helt nya på camping och vill veta mer om hur det är att köra husbil i Europa. Eller så vill man kanske veta mer om allt det tekniska kring en husbilssemester? Det är där Wifi.se kommer in i bilden. Wifi.se hjälper till med det tekniska i form av internetuppkoppling och allt för att man bäst ska kunna kommunicera med omvärlden under husbilssemestern.

Freedom Travel och Husbilsskolan står som seminarievärdar av Husbil 2022 på Kistamässan. Freedom Travel bjuder på resmålstips, världsnyheter och håller i prisutdelning av Sveriges Destination 2022. Om man är ny i husbilslivet kan Husbilsskolan hjälpa till med information om de rådande lagarna och reglerna samt bjuder in till en teknikdiskussion där frågeforumet är öppet och frågan är fri.

Wifi.se hoppas att vi ses på Husbil 2022 Stockholm på Kistamässan! För mer information se

https://husbilsthlm.se/