Husbil och Äventyr testar just nu vår routerlösning under 6 månader på olika ställen runt om i Sverige. De är är hittills mycket nöjda.

Husbil och Äventyr berättar:

Vi tycker om tekniska lösningar. Så har det kanske inte alltid varit men man kan ju ändra sig. På Elmiamässan hittade vi en intressant produkt att testa – en router att ha med sig i husbilen, bilen eller hemma. Magnus Bengtsson, som är VD för wifi.se berättade att man med deras router har täckning i stort sett överallt i hela Sverige. Den fungerar utmärkt även när många nyttjar den, man kan se på film och surfa snabbt.

Men kan man verkligen se på film och TV utan den klassiska antennen eller parabolen i husbilen? Hur många gånger har vi inte suttit och lyssnat på parabolens eviga snurr utan att få någon som helst kontakt med omvärlden? Hur många träd i världen står i söderläge? Och exakt vid vår husbil?

Våra barn himlar med ögonen så fort man nämner allt från surfmängder och abonnemang till ny teknik. Och nu skulle vi alltså få prova en router som gör det möjligt för upp till 50 personer att surfa samtidigt. Och snabbt skulle det gå och det skulle dessutom vara lätt att flytta över routern även till personbil och till hemmet.

Än så länge är vi väldigt nöjda. Än så länge kan vi surfa obegränsat och nätverket är snabbt. Nu när det blir kallare ute ska det bli intressant att se om det fortsätter att fungera felfritt. Och vem tänker ens på en parabol längre?

av husbilsresorochaventyr 

https://husbilsresorochaventyr.se/