WIFI I BILEN

Vi erbjuder en unik internetlösning för din bil med en integrerad professionell router med flexibla surfpotter där du sparar hela potten i 12 månader. Du kommer aldrig mer behöva koppla upp din mobiltelefon som hotspot i bilen om familjen skall streama film eller använda sina ipads. Internet kommer fungera lika bra som hemma.

Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin och vi använder dem till allt, såväl till TV och streaming som till traditionellt arbete och e-mail samt också mobiltelefonerna med dess applikationer och roliga spel. Med andra ord, internet är ett av våra viktigaste verktyg i vardagen.

Det finns inga begränsningar i hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Alla routrar levereras med 4G SIM, kablage och antenn med valfritt abonnemang. Routern klarar temperaturer från minus 50 grader till plus 70 grader. Det vill säga, en ren proffsrouter som dessutom passar i miljöer med hård påfrestning och klarar hårda och kalla vintrar i bilen även i Norrland. Du kan antingen montera den i en verkstad eller bara koppla in den själv med kabel till 12 volt.

Fördelar med internet i bilen

  • Alltid uppkopplad

  • Betala bara för den surf du använder

  • Perfekt till surfplattan eller datorn

  • Surfa hela familjen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få senaste nyheter och specialerbjudanden.

VILKEN WIFI-LÖSNING PASSAR MIG?

Hur mycket surf behöver jag? Läs här för mer information

LÄS MER

INSTALLATION I BILEN

Vi rekommenderar att installation av router sker av fackman. Routern levereras med kablage, antenner och montagedetaljer. Placeringen av routern är avgörande för vilken hastighet du får i bilen. Du kan även enkelt koppla in routern själv i 12volt uttaget med en adapter.

VÅR ROUTER