WIFI I BILENWIFI I BILENWIFI I BILEN

INTERNET ÖVERALLT

WIFI I BILEN

Vill du ha lugn och ro i baksätet under bilsemestern? Då är ett välfungerande internet viktigt. Finns det barn och ungdomar med i bilen kan det vara skönt att få en harmonisk familjesemester då internet upplevs som livsviktigt för de yngre i familjen.

Wifi.se erbjuder en unik internetlösning för din bil med en integrerad professionell router med flexibla surfpotter där du kan disponera din surf fritt under 12 månader. Du kommer aldrig mer behöva koppla upp din mobiltelefon som hotspot i bilen om familjen ska streama film eller använda sina ipads. Internet kommer fungera lika bra som hemma.

Idag använder vi våra mobiler, datorer och surfplattor mer än någonsin och vi använder dem till allt, såväl till TV och streaming som till traditionellt arbete och e-mail samt också mobiltelefonerna med dess applikationer och roliga spel. Med andra ord, internet är ett av våra viktigaste verktyg i vardagen. Det är såväl en nödvändighet som också en trygghetsfaktor.

Det finns inga begränsningar i hur många enheter som samtidigt kan kopplas upp. Alla routrar levereras med 4G SIM, kablage och antenn med valfritt surfpaket. Routern klarar temperaturer från minus 50 grader till plus 70 grader. Det vill säga, en ren proffsrouter som dessutom passar i miljöer med hård påfrestning och klarar hårda och kalla vintrar i bilen även i Norrland.

Fördelar med internet i bilen

  • Alltid uppkopplad

  • Betala bara för den surf du använder

  • Perfekt till surfplattan eller datorn

  • Surfa hela familjen

FÖR DIG SOM VILL HA DET BÄSTA!

SNABBASTE 5 G ROUTER  – TRE STRÖMKABLAR INGÅR!

(Kommer med 230 Volt kabel samt två stycken 12 Volt kablar)

WIFI PRO MINI

STRÖMKABLAR & TILLBEHÖR

ANTENNER

ANTENNEKABEL

INSTALLATION I BILEN

Installationen kan göras själv och är mycket enkel då den levereras testad och klar med SIM-kort installerad i routern. Endast ström tillförs. Routern går på 12/24 volt. 12 voltskabel för det så kallade cigarettuttaget. Routern levereras med kablage, antenner och montagedetaljer. Placeringen av routern är avgörande för vilken hastighet du får i bilen.